Back to Question Center
0

Advies van Semalt: Hoe ziet slechte zwarte hoed eruit en hoe kan dit worden voorkomen?

1 answers:

Uw bedrijf is uw levensonderhoud en u moet niet betrokken raken bij illegale dingen die uw reputatie op internet kunnen schaden. Het inhuren van een SEO-expert is goed, maar u moet ervoor zorgen dat hij geen zwarte hat-SEO-strategieën gebruikt om uw website te rangschikken in de zoekmachines . Een van de grootste fouten die mensen maken, is dat ze veel geld uitgeven aan SEO-bedrijven zonder te weten of hun sites nep-verkeer krijgen of legitieme hits.

Michael Brown, hoofdprofessional van Semalt , gaat hier uitgebreid in op het voorkomen van deze gevaarlijke fout.

Inhoudsspinning en zwarte hoed SEO

Het is veilig om te zeggen dat content-spinning en black hat-SEO met elkaar verbonden zijn. Content draaien betekent dat je iemands artikel gebruikt zonder de woorden en betekenissen te veranderen - polarizado espejado degrades. In de afgelopen maanden zijn er veel software en programma's geïntroduceerd die het voor schrijvers gemakkelijk maken om de inhoud te draaien. Laat me je vertellen dat het een black hat SEO-praktijk is en je niet de gewenste resultaten kunt geven. Als u de zoekwoorden vult en de inhoud regelmatig ronddraait, bestaat de kans dat uw site wordt geblokkeerd of bestraft door de zoekmachines, met name Google.

Is zwarte hoed SEO slecht?

Helaas kan black hat SEO u geen enkel voordeel opleveren. Het is niet slecht totdat u niet afhankelijk bent van de inkomsten van uw website. Maar als u uw bedrijf online wilt laten groeien, zou u nooit moeten betrokken bij de black hat SEO-strategieën.

Er zijn veel smaken van black hat-SEO en de experts weten wat ze moeten doen om de positie van een website in zoekmachines te verbeteren. Of u het nu gebruikt voor een hoofddomein of een subdomein, black hat SEO is niet goed om mee te doen, tegen elke prijs. U moet geen irrelevante backlinks maken en nooit de zoekwoorden vullen omdat deze uw site binnen de kortste keren kunnen verbieden.

Herschrijving van artikelen is niet goed

Net als het draaien van inhoud is herschrijven van artikelen geen goede gewoonte. Er is waargenomen dat de studenten betrokken raken bij freelancetaken en proberen veel artikelen te herschrijven omwille van geld. Ze weten niet eens hoe ze plagiaat en grammaticale fouten in hun berichten kunnen vermijden. Als u uw inhoudschrijfwerk hebt uitbesteed, moet u ervoor zorgen dat ze unieke inhoud schrijven en dat er geen grammaticale of spelfouten zijn. Bovendien zou hun Engels goed moeten zijn als je doel het internationale publiek is. Eenvoudig herschrijven is ten strengste verboden door Google en andere zoekmachines. Zorg er dus voor dat u uw publiek iets zinvols en handigs te lezen geeft. Probeer ze in contact te brengen met informatieve inhoud en voorkom plagiëren van je werk.

Laatste gedachten

Er is niets beter dan een website te hebben met kwaliteitscontent en een uitstekende rangorde in zoekmachines. Maar hiervoor moet je hard werken en meer aandacht besteden aan je inhoudskwaliteit en je SEO-technieken. Of je nu een gevestigd bedrijf hebt of een nieuwkomer bent, je moet nooit artikelen van anderen kopiëren en niet betrokken raken bij Black Hat SEO-praktijken.

November 29, 2017