Back to Question Center
0

Black Hat Marketing en waarom het belangrijk is om het te vermijden - Oefen van Semalt

1 answers:

Black Hat SEO is een van de gevaarlijkste marketingtechnieken. Het vullen van zoekwoorden, het kopen van links en volgers, het draaien van artikelen en het klikken op uw advertenties zijn nooit toegestaan ​​door de zoekmachines . Helaas zijn veel webmasters betrokken bij Black Hat SEO en weten niet eens dat hun sites bestraft of gebannen worden door Google, Bing en Yahoo.

Michael Brown, de expert van Semalt , stelt dat als je voortdurend ongevraagde e-mails ontvangt en wordt misleid door vrienden van sociale media, dit de tijd is om je marketingstrategieën te wijzigen. Als u weigert om de opt-outs van de database of de startpagina van uw website te verwijderen, gaat u waarschijnlijk tegen de regels en voorschriften van de Federal Trade Commission in.

Do not Be Naive

Als je naïef bent, bereik je misschien geen succes op internet - create graphic design online free. Terwijl de zwarte hoed SEO-strategieën en sociale mediatactieken ertoe kunnen leiden dat zoekmachines en Facebook je profielen blokkeren, zijn er kansen dat je achter de tralies wordt gezet als je continu Black Hat SEO-strategieën toepast. Waarom niet kiezen voor witte hoed SEO die veel beter is en een verbeterde manier om een ​​uitstekende zoekmachine te krijgen. Lees de algemene voorwaarden rondom e-mailmarketing en oefen deze met de grootste zorg.

Vermijden van Craigslist-oogsten

Het is belangrijk om craigslist-harvesting voor een groot deel te voorkomen. Verschillende SEO-beoefenaars weten dat hun bedrijven online niet kunnen overleven zonder robuuste en krachtige technieken voor zoekmachine-optimalisatie. Craigslist lijkt een ideaal doelwit, maar het is niet alsof je het aanpakt, omdat je je reputatie op het internet zou kunnen verliezen. Honderden tot duizenden pagina's worden elke dag geïndexeerd, en de zoekmachines kunnen snel evalueren wie op craigslist is gericht. Je moet niet vergeten dat craigslist een speciaal team van advocaten die er zijn om alle juridische problemen op te lossen, dus u moet voorkomen dat u zich op hen richt.

Koop geen e-maillijsten

Veel mensen die betrokken zijn bij black hat SEO kopen e-maillijsten van verschillende verkopers en marktplaatsen. Vertrouw me, het is geen goede gewoonte en kan je site op internet ruïneren. Het is dus belangrijk om te voorkomen dat u de e-maillijsten koopt, zelfs als de kosten ervan laag zijn. In plaats daarvan moet u mensen aantrekken om zich via juridische wegen aan te melden voor uw nieuwsbrieven en updates. Of u nu een groot bedrijf of een klein bedrijf hebt, u moet de e-mail- en marketinglijsten niet van onbekende bronnen kopen. In plaats daarvan moet u uw lijsten maken en e-mails naar uw klanten en bedrijven een voor een verzenden.

Do not Be Tricky

Je moet altijd onthouden dat er geen kortere weg naar succes is. Het is dus niet nodig om lastig te zijn op het internet, omdat zoekmachines u gemakkelijk in de val kunnen lokken. In plaats daarvan moet u kiezen voor SEO-strategieën met witte hoeden om verkeer naar uw website te leiden. Vergroot uw aantal abonnees door legale en legitieme bronnen. Kortom, je zou niet moeten denken dat tricking van zoekmachines of sociale media je online kan redden, want dat is niet waar.

Als het gaat om Black Hat SEO en e-mailmarketing, moet u de basis kennen van waarom het moet worden vermeden. Koop geen e-mailadressen van iemand en draai nooit uw artikelen om de veiligheid en beveiliging van uw site te waarborgen.

November 29, 2017
Black Hat Marketing en waarom het belangrijk is om het te vermijden - Oefen van Semalt
Reply