Back to Question Center
0

Black Hat SEO-tactieken die moeten worden vermeden volgens Semalt

1 answers:

Een ranking in een top zoekmachine betekent vaak een gezond verkeersniveau naar uw website. Dit is de reden waarom veel bedrijven aanzienlijk investeren in zoekmachine marketing. Naarmate de strijd om de topscores in de resultaten van zoekmachines zich intensiveert, hebben sommigen hun toevlucht gezocht tot de tactiek van Black Hat SEO.

Google heeft veel sluwe tactieken ingehaald die marketeers aannemen om de ranglijst van zoekresultaten te bereiken. Het heeft zijn algoritmen bijgewerkt om deze trucs te identificeren en de boosdoeners te straffen door hun ranking in de zoekmachine te verminderen of ze te verdrijven.

Het verlies van zichtbaarheid op Google betekent minder verkeer, wat leidt tot lagere conversies en een afname van uw bedrijf - oculos de sol para comprar online. Marketeers en bureaus voor digitale marketing die niet op de hoogte zijn van de regels van Google, zetten deze misdaden vaak in, wat leidt tot slechtere rankings in zoekmachines.

Jack Miller, de Semalt Senior Customer Success Manager, adviseert u de volgende black hat SEO-tactieken te vermijden:

  • Inhoudsspinnen
  • Sleutelwoordvulling
  • Cloaking
  • Opmerking spam

Inhoudsspinning

Sommige programma's herschrijven artikelen met behulp van synoniemen en verschillende terminologie; dit draait. Deze programma's gebruiken een thesaurus om synoniemen en alternatieve woorden toe te wijzen om de stukken er anders uit te laten zien.

Google heeft een manier gevonden om gesponnen artikelen te identificeren. Voor de ongetrainde ogen kunnen de artikelen uniek lijken, maar ze zijn vaak onnatuurlijk voor menselijke lezers..Kijk uit voor online marketeers die beweren dat ze uw zoekmachine voor weinig kunnen verhogen en veel artikelen kunnen produceren. Sommigen van hen gebruiken artikelspinners.

Sleutelwoordvulling

Google rangschikte de pagina's op basis van het aantal keren dat er trefwoorden verschenen. Al snel vulden marketeers zoekwoorden over hun inhoud met weinig respect voor de lezers. Dus Google heeft zijn algoritmen bijgewerkt om rekening te houden met andere factoren, zoals de leesbaarheid van de mens en de informatiewaarde van de inhoud.

Vandaag kan een zoekwoorddichtheid van 5 tot 10% Google ertoe brengen uw inhoud te bestraffen met lagere zoekrangschikkingen. Zoekwoorden kunnen de rangorde verhogen, maar Google probeert meer te begrijpen over waar de pagina of inhoud over gaat, zodat de zoekwoorden natuurlijk in de inhoud moeten passen.

Spam opmerkingen

In een poging om backlinks te krijgen, gebruiken sommige marketeers commentaar op gezagsblogs en websites. Omdat links bijdragen aan de zoekrangschikking van uw site, lijkt dit een geweldige strategie. Links van autoriteitswebsites en blogs dragen veel gewicht in de verbetering van de zoekresultaten.

Eén tactiek die marketingspecialisten onder de knie hebben is het plaatsen van opmerkingen met links naar andere websites in de commentaarsecties. De site waarop u reageert, kan de link opmerken en deze als spam melden bij Google. Dit is slecht voor ranglijsten.

Cloaking

Dit is wanneer inhoud is verborgen. Spiders van zoekmachines zullen zien dat de inhoud over een onderwerp zoals astrologie gaat. Wanneer gebruikers zoeken naar astrologie, vinden ze de inhoud van de resultaten voor astrologie alleen om te beseffen dat het inhoud heeft over de nieuwste Star Wars-film.

Schaduwrijke marketeers bereiken dit door spiders van zoekmachines verschillende inhoud van menselijke lezers te geven. Dit trekt strenge straffen van zoekmachines aan als ze worden ontdekt. ​​

Conclusie

SEO-tactieken voor zwarte hoedsoorten gedijen omdat ze iets bieden als een snelkoppeling naar hoge zoekmachine rankings, maar ze zijn steeds risicovoller en absoluut niet de moeite van het proberen waard. Gebruik SEO-tactieken met witte hoeden, die meer moeite en tijd vergen, maar de vruchten zijn zoete hoge zoekranglijsten minus de dreiging van straffen.

November 29, 2017