Back to Question Center
0

Bots Attack. Hoe u ze van uw site kunt verwijderen - Semalt Oefening

1 answers:

Als u lijdt aan malware of verdachte virussen, moet dit een bot zijn en moet u deze zo snel mogelijk verwijderen. Bots zijn schadelijke software die uw computersystemen, werkstations en mobiele apparaten voor een groot deel kan infecteren. Ze worden door de hackers gebruikt om spam te verspreiden, service-aanvallen te verspreiden en verschillende misdaden op internet te plegen. Op dit moment is het waar dat bots minder aandacht krijgen dan virussen, rootkits en malware. De trends veranderen echter en onderzoekers melden dat bots net zo gevaarlijk zijn als virussen en computer-malware - now foods d3 2000. Ze kunnen uw website verpesten en toegang krijgen tot uw systemen, waardoor de reputatie van uw site op internet wordt aangetast. In dit opzicht zal Julia Vashneva, de Semalt Senior Customer Success Manager, u laten zien wat u moet doen voor het geval bots uw site aanvallen.

Pas op voor virussen en bots

Het is belangrijk om op te letten voor de virussen en bots. Sommigen van hen kunnen de Windows-platforms infecteren, zoals Robots, Sabots, Agobots, Wootbots en Mobots. Een paar bots kunnen uw Trojaanse software beïnvloeden en automatisch in uw computersystemen worden geïnstalleerd. Ze creëren veel problemen en bieden criminelen manieren om je gegevens te hacken en je persoonlijke gegevens te stelen. Als je een groot aantal bots op je apparaat hebt staan, nemen de aanvallers waarschijnlijk de controle over je systeem over en het is mogelijk dat je ze niet helemaal kunt stoppen.

Net als verschillende vormen van virussen en malware zijn bots niet eenvoudig te detecteren en kunnen ze voor uw apparaat volop problemen veroorzaken. Als u ze van het computersysteem wilt verwijderen, kunt u deze vier eenvoudige stappen volgen:

 De Windows Task Manager gebruiken 

Overweeg Windows-taakbeheer te gebruiken als u op zoek bent naar een specifieke set applicaties. Als u niet genoeg bronnen hebt om die toepassingen te vinden, wordt u verzocht ze niet te downloaden van de onbekende bronnen, aangezien de hackers uw computersysteem op die manier kunnen infecteren.

 Scannen van uw systeem 

De tweede en een van de belangrijkste stappen is het scannen van uw computersysteem. U moet dit doen om te zorgen dat uw apparaat vrij blijft van virussen, malware en bots. Het uitvoeren van veel antivirusprogramma's is niet essentieel. Gebruik in plaats daarvan slechts één krachtige software en verwijder de codes met de juiste hulpmiddelen.

 Scannen naar open poorten 

U moet scannen op kwetsbaarheden en open poorten om veilig te blijven op de binnenzijde. Enkele van de krachtige scanhulpmiddelen zijn Nessus en QualysGuard, waarmee u zowel uw open als gesloten poorten kunt scannen. U moet ook uw systeem scannen op alle soorten virussen en regelmatig een beveiligingsscan uitvoeren.

 De laatste stap 

De laatste en laatste stap is om te testen op de botinfecties. Dit kan worden gedaan door te kijken naar de kwaliteit van het verkeer dat uw apparaat raakt. U moet alleen de relevante software installeren en proberen toegang te krijgen tot uw Google Analytics-dashboard om te controleren of u al dan niet kwaliteitshits hebt ontvangen.

Dit zijn enkele opkomende en prachtige methodes waaraan u zich kunt houden om van bots en virale infecties af te komen.

November 29, 2017