Back to Question Center
0

Bots detecteren en blokkeren met Semalt

1 answers:

Een van de belangrijkste dingen die uw aandacht op het internet nodig hebben, is uw veiligheid en beveiliging. Vanwege een groot aantal beveiligingsinbreuken, zoals bezorgdheid van Yahoo over door de overheid gesponsorde privacyinvasies, problemen met GCHQ en NSA, en door de staat gesteunde hackcases, moeten we beveiliging serieus nemen. Het is belangrijk dat we op het juiste moment de juiste dingen verwachten en plannen om onze online veiligheid te garanderen. We mogen niet vergeten dat we in een wereld leven waar dingen gratis te gebruiken zijn en binnen enkele seconden gehackt kunnen worden. Kwaadwillende activiteiten zijn een gewoon onderdeel van ons leven geworden en we moeten ons concentreren op onze verdediging tegen de externe krachten - como instalar um script de site. Hier gaat Ross Barber, de klantgerichte manager voor succes van Semalt , vertellen over het opsporen en blokkeren van slechte bots.

Wat zijn slechte botten?

Er zijn twee verschillende soorten bots: goede bots en slechte bots. Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat de goede bots uw website niet schaden, maar de slechte bots zorgen altijd voor problemen. Enkele van de voordelen van bots zijn dat ze uw website ranking verbeteren in de zoekmachine s, inclusief Google, Yahoo en Bing..Ze bieden ons ook nuttige diensten, omdat ze onze inhoud op het internet beschikbaar stellen voor veel mensen op basis van de zoekwoorden en zoekopdrachten van zoekmachines. De slechte bots kunnen echter in grote mate uw website beschadigen. Ze worden op verschillende manieren gebruikt en hackers verwijderen websites voor informatie die waarschijnlijk door uw concurrenten wordt gebruikt. Bovendien creëren de slechte bots gedistribueerde denial-of-service-aanvallen en kunnen ze uw webcontent stelen of opnieuw posten, waarbij kopieën ervan op internet worden gemaakt. Het opblazen van zoekmachine-verkeer is het gevolg van slechte bots, waardoor de statistieken van uw website worden beïnvloed en vervormd. De slechte bots kunnen uw websiteverkeer doen toenemen , maar de laadsnelheid en het bouncepercentage nemen ook toe. Ongeacht de soorten bots, moet u beiden verwijderen om uw risico's om te worden vernietigd op het internet te minimaliseren.

Hoe kunt u ze identificeren en stoppen?

U kunt zowel goede als slechte bots identificeren en voorkomen door compatibele plug-ins, hulpmiddelen en uitbreidingen te installeren. U moet vertrouwen op hosting- en oplossingsproviders en op zoek gaan naar de proactieve manieren om ze kwijt te raken. Voordat u iets doet, moet u een setup opzetten om te evalueren of de bot goed of slecht is en hoe u deze binnen enkele minuten kunt voorkomen. Uit een rapport van CMSWire blijkt dat meer dan zeventig procent ervan kan worden verwijderd met ontduikingstechnieken zoals roterende IP-adressen en laagfrequente aanvallen.

Homegrown-oplossingen

Een van de gemakkelijkste manieren om van bots af te komen, is door de IP-adressen van alle bots te blokkeren, ongeacht of deze goed of slecht zijn. U zou het type bot moeten observeren voordat u een actie uitvoert. Gebruik webserverrichtlijnen om ze geblokkeerd te krijgen. U kunt zoveel IP-adressen blokkeren als u wilt, op basis van uw observaties en evaluatie. Zorg ervoor dat u geen IP-adressen van mensen blokkeert, omdat dit de reputatie van uw site op internet kan schaden.

November 29, 2017