Back to Question Center
0

Coole SEO-technieken van Semalt tot Triple Search-verkeer

1 answers:

Mensen moeten begrijpen dat door op SEO te investeren, zij hun siteverkeer aanzienlijk kunnen verhogen. Het verkrijgen van de hoogste ranglijst verbetert de zichtbaarheid van de site, wat meer conversies en hogere inkomsten betekent. Het volgende is een lijst met geavanceerde SEO-technieken, opgesteld door Nik Chaykovskiy, de Semalt Senior Customer Success Manager, die het zoekverkeer zal verbeteren.

Voer een SEO-audit uit

Het helpt bij het ontdekken waarom de site niet genoeg verkeer krijgt - ice castalia. Auditing in SEO is een techniek die klanten helpt aantrekken en behouden. De dingen om op te letten zijn metatitels en -beschrijvingen, geoptimaliseerde zoekwoorden en URL-optimalisatie. Zorg ervoor dat alle pagina's en berichten de juiste indeling hebben, afbeeldingen ALT-tags hebben en de uitvoerbaarheid van inhoudkoppelingen bevestigen.

Meer informatie over de gebruikersbehoeften

Aangezien Google een big data-bedrijf is, behandelt het veel informatie van verschillende bedrijven. Daarom moet men zich richten op de interesses en behoeften van de doelgroep. Feedback van klanten is een uitstekende bron om gegevens in de contentmarketing op te nemen. Gebruik Quora, raadpleeg Google Analytics, bekijk welke berichten de meeste shares krijgen en scrol bezoekerreacties.

Creëer geoptimaliseerde landingspagina's

Hoe meer het aantal bestemmingspagina's, hoe groter de kans op meer zoekverkeer. De startpagina is belangrijk, maar het is ook belangrijk om via de bestemmingspagina's een gezonde relatie op te bouwen. Goede bestemmingspagina's hebben geen navigatie, hebben boeiende inhoud en een oproep naar de optie..

Maak een mobielvriendelijke website

Het is belangrijk dat bedrijfseigenaren ervoor zorgen dat de site goed presteert op een mobiel apparaat. Een responsief webontwerp betekent dat gebruikers de webpagina's op hun mobiele apparaten kunnen bekijken.

Gebruik infographics om verkeer te laten groeien

Infographics zijn nu populair omdat ze snel complexe informatie verschaffen. Een afbeelding communiceert meer inhoud dan een tekst. Het maken van een infographic is eenvoudig omdat er maar één nodig is om de statistieken te onderzoeken en vervolgens te maken.

Gebruik RankBrain om de inhoud te optimaliseren

RankBrain is een kunstmatige intelligentie die analyse van zoekresultaten mogelijk maakt. Het probeert verbindingen tot stand te brengen tussen wat mensen zoeken en de hooggeprijsde zoekwoorden.

Ten minste 1890 woorden op elke post

Het gemiddelde aantal woorden op de pagina's bovenaan was 1890 volgens Backlinko. De kunst is om ervoor te zorgen dat elk onderwerp in detail wordt behandeld om waarde te creëren voor de bezoeker.

Een verzamelpost opnemen

Een verzamelpost is wanneer de eigenaar van het oorspronkelijke bericht verschillende personen interviewt over het onderwerp en een lijst maakt met de beste berichten ervan. Het helpt nieuwe inzichten te creëren over hoe u dingen kunt verbeteren en bezoeken kunt verbeteren.

Gebruik sociale media om waardevolle inhoud te plaatsen

Sociale media kunnen bijdragen tot geloofwaardigheid en dus tot meer verkeer. Domeinoverheid en paginabezit zijn erg belangrijk als het gaat om blogposts. Men moet gebruikmaken van een blogpost op een website met behulp van sociale media om ervoor te zorgen dat deze een sterkere autoriteit krijgen.

Geavanceerde SEO interne deeplinking

Deeplinking houdt in dat bepaalde teksten worden ingesloten die linken naar andere pagina's die op andere pagina's voorkomen. Het helpt Google de diepte te bepalen waarnaar de pagina's van de site reiken, zodat meer pagina's kunnen worden geïndexeerd. Mensen genereren vaak meer verkeer naar de startpagina en vergeten de interne pagina's.

Lagere ranglijsten verbeteren door link juice te verzenden

Als er meerdere pagina's zijn die lager gerangschikt zijn, is er de mogelijkheid om terug te koppelen naar hen op de hogere autoriteitspagina's. Deze uitgaande links komen van hoog gezaghebbend wat een indicatie is voor Google dat de inhoud op deze pagina's is ook van hoge kwaliteit.

Link naar een externe site met een grote domeinautoriteit

als de huidige pagina degene is die lager scoort, kan men linksucces van hoog-autoriteitsdomeinen doorgeven om de betrouwbaarheid van de site te verbeteren, waardoor de rangorde wordt verbeterd.

Zoeken naar mogelijkheden voor verbroken koppelingen op Wikipedia

Wees altijd oplettend voor hiaten op Wikipedia zoals citaten of dode links en maak een post die het onderwerp verder uitwerkt. Het is een uitstekende manier om koppelingen voor de site te maken.

Zoek en gebruik concurrenten SEO-trefwoorden

Men kan een kortere weg nemen en reeds onderzochte trefwoorden gebruiken om hoog te scoren in SERP's. Zorg er daarom altijd voor dat iemand op de hoogte is van wat zijn / haar concurrenten gebruiken om ze bij te houden.

Gebruik AdWords Copy voor on-page SEO

AdWords is al geoptimaliseerd en dient als een manier waarop website-eigenaren van hun concurrenten kunnen zoeken om een ​​idee te hebben van welke zoekwoorden moeten worden gebruikt.

Gebruik meerdere trefwoorden in de titel van SEO

Zorg ervoor dat u verschillende trefwoorden gebruikt in de titel van de webpagina die op de SERP wordt weergegeven. Het vergroot de kans om bezoekers naar de site te trekken.

Statistieken monitoren via de Google Search Console

De zoekconsole van Google helpt bij het identificeren van mogelijke fouten die van invloed zijn op de site en die van invloed kunnen zijn op hun positie in de zoekresultaten.

Oude inhoud bijwerken

Alle inhoud is waardevol voor de gebruiker. Website-eigenaren kunnen oude content hergebruiken door oude posts regelmatig bij te werken. Er zijn oude berichten die nog steeds verkeer genereren. Gebruik ze om de concurrentie voor te blijven.

Oude posten revamp

Als er oude artikelen zijn die dat niet goed deden, kan men ze nog steeds vernieuwen en bijwerken om ervoor te zorgen dat deze zijn verbeterd.

November 29, 2017