Back to Question Center
0

De verschillende soorten zoekwoorden - Semalt Expert

1 answers:

Een van de beste dingen die een webmaster of een gewone site-eigenaar kan doen, is zoekmachineoptimalisatie en verschillende soorten zoekwoorden te begrijpen. Om een ​​betere score te krijgen in de resultaten van zoekmachines, is het belangrijk om een ​​verscheidenheid aan sleutelwoorden in uw inhoud te gebruiken en verstandig zinsdeelfwoorden te kiezen. Het is niet verkeerd om te zeggen dat niet alle frases en keywords gelijk zijn. Sommigen van hen presteren beter terwijl anderen de kwaliteitsresultaten niet geven - real ids for sale. Het hangt allemaal af van hoe u uw reeks trefwoorden kiest en wat uw doelgroep is. In de loop van dit artikel heeft Andrew Dyhan, de Customer Success Manager van Semalt , het gehad over verschillende soorten zoekwoorden en het juiste gebruik ervan.

Merknamen

Merkgerelateerde zoekwoorden zijn die sleutelwoorden die u kunnen helpen om uw merk voor een groot deel te definiëren. Er is een reeks trefwoorden beschikbaar in AdWord en u kunt de combinatie van woordgroepen, varianten en woorden kiezen om zelf merkwoorden te maken. De beste voorbeelden zijn Pixelbuilder, Digital Agencies, Leeds, Facebook en anderen. Dit zijn allemaal merkwoorden en kunnen in uw gehele inhoud worden gebruikt voor betere zoekresultaten.

Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat merkgerelateerde zoekwoorden een must onderdeel zijn van uw strategieën voor zoekmachineoptimalisatie. U moet ze dus verstandig kiezen, omdat ze de geloofwaardigheid en zichtbaarheid van uw site verbeteren..U moet bekend zijn met het vinden van de merkgerelateerde zoekwoorden en hoe u de inhoud dienovereenkomstig kunt schrijven. Er moet een combinatie van zoekwoorden zijn, vooral als u een nieuw merk heeft gelanceerd en de naam ervan voor de meeste mensen op internet onbekend is.

Merkloze zoekwoorden

Zoals we al hebben vermeld, bevatten merkwoorden en woordgroepen uw merknaam, maar de merkloze zoekwoorden zijn die die niets met uw merk te maken hebben. In plaats daarvan gebruikt u ze om uw site goed te rangschikken in de resultaten van de zoekmachine. Bijvoorbeeld Leeds Marketing, Digital Agency, NET Agencies, Leeds Company, enzovoort. Allemaal merknamen zonder merknaam en kunnen in uw inhoud worden gebruikt om goede rangen te krijgen. Deze kunnen ook gerelateerd zijn aan uw producten, diensten en uw locatie. De merkloze sleutelwoorden kunnen worden gebruikt met een reeks combinaties en zinsdelen. Bovendien kunt u enkele varianten en unieke teksten invoegen om uw site naar de top van Google Zoeken te leiden.

Korte staart sleutelwoorden

Korte staart-sleutelwoorden zijn korte woorden en moeten in een breed scala van tekst worden gebruikt. U kunt veel short tail-zoekwoorden in een tekst gebruiken om kwaliteitsresultaten te krijgen, maar zorg ervoor dat ze relevant zijn voor uw merk en uw doelgroep. Korte tail-zoekwoorden zijn algemener dan zoekwoorden met lange staart en kunnen meerdere keren worden gebruikt, waardoor ze mensen motiveren om uw services en producten te kopen. Enkele van de beste voorbeelden zijn het digitale agentschap, website-ontwikkeling, webagentschappen, webbouwer en anderen.

Lange staart Sleutelwoorden

Lange staart zoekwoorden zijn uitgebreider en nauwkeuriger dan de korte staart zinnen en trefwoorden. U kunt ze afzonderlijk gebruiken of combineren met een reeks zinnen om uitstekende resultaten te behalen. Mijn merk is bijvoorbeeld digitaal. Hier moet u de naam van uw merk schrijven en enkele andere merken van hetzelfde type bespreken om steeds meer gebruikers te bereiken. U kunt de long tail-sleutelwoorden aanpassen of wijzigen op basis van uw vereisten en verwachtingen.

November 29, 2017