Back to Question Center
0

Deze advertentiewereld of de manier om ervoor te zorgen dat consumenten van u houden - Marketingstrategieën van Semalt Expert

1 answers:

De huidige wereld waarin we leven is een advertentie-, reclamewereld. Zonder advertenties zou er geen behoefte zijn aan dingen als televisie, radio of sociale media. Het spreekt voor zich dat we dan meer moeten betalen voor de dingen die we nodig hebben. 86% van de bevolking is van mening dat advertenties noodzakelijk zijn voor het online uitzenden van gratis content - rvsitebuilder template download. Het geeft marketeers echter niet het recht om ons te irriteren met advertenties. De volgende zijn vier strategieën van Oliver King, de Semalt -deskundige, die consumenten echt gelukkig kan maken.

Maak het persoonlijk

Er is niets dat potentiële klanten ergert, dan een opdringerige verkoper die u tot elke prijs probeert te dwingen dit of dat product te kopen. Het is een enorme turn-off en zeer ineffectief als het gaat om conversie. Consumenten kunnen u afstemmen of kennis nemen van uw irritante gedrag en beloven u nooit in contact te brengen met u of het merk dat u vertegenwoordigt.

Het sociale landschap krijgt nu een meer consumentgerichte benadering en dat is wat de digital marketing -strategie moet weerspiegelen. Consumenten moeten worden behandeld op de manier waarop ze behandeld willen worden. De enige manier om dit te bereiken is door sociale monitoring en analyse toe te passen..Deze helpen bij het identificeren van consumentensentimenten, zodat marketeers hen kunnen targeten om authentieke gesprekken met hen aan te gaan. Door deze aspecten van het bedrijf te optimaliseren, zal de marketeer in staat zijn om zijn SEO-inspanningen te versterken.

Maak het relevant

Hoewel personalisatie belangrijk is, is het niet mogelijk om te weten wie een bepaald bericht leest, hoe laat ze het gebruiken en andere dingen waarin ze mogelijk geïnteresseerd zijn. Het native netwerk moet helpen door aanbevelingen te doen aan de inhoud die consumenten volgen. Marketeers moeten weten dat aanbevelingen relevant moeten zijn voor de smaak en voorkeuren van een lezer. Als ze links naar berichten bevatten die gerelateerd zijn aan wat de lezers interesseren, maar anders niet zouden hebben gevonden, wordt de site een betrouwbare en gewaardeerde bron die goed is voor SEO. Het resultaat is dat de uitgever hoge inkomsten genereert en tegelijkertijd consumenten een gedenkwaardige ervaring biedt voor het ontdekken van inhoud, waardoor ze blijven terugkomen voor meer informatie.

Maak het op tijd

Er zijn een paar dingen die consumenten vervelend vinden als het gaat om digitale marketing:

  • Kortingsbonnen die spuwen voor een artikel dat ze net hebben gekocht, omdat ze nutteloos zijn voor iemand met beperkte ruimte of financiën om te bevoorraden voordat het vervalt.
  • Repetitieve advertenties op Facebook voor goederen of diensten die zij al hebben gekocht.
  • De e-mailabonnementen die verschijnen zodra de inhoud ervan wordt gevonden.

Marketeers moeten digitale marketing gebruiken op een manier die consumenten loyaal houdt aan hen. De genoemde ergernissen lijken misschien klein, maar kleine dingen kloppen. Vanwege de onbeperkte bronnen voor dingen die relevant zijn voor wat ze willen, geef ze geen reden om niet te kiezen voor het merk dat je verkoopt. Met de beoordelingen van feedback van klanten en sociale media, zorg ervoor dat alle services nauw aansluiten op hun behoeften.

Maak het relatable

De laatste maar niet de minste tip is om inhoud te creëren die betrekking heeft op relatable menselijke emoties. Emoties zijn een geweldige motivator. Sommige consumenten maken misschien grapjes over hoe emotioneel manipulatief een advertentie is, maar ze lijken het in de toekomst nooit te vergeten.

November 29, 2017