Back to Question Center
0

Dingen om in gedachten te houden over SEO - Semalt Expert

1 answers:

Terwijl SEO blijft evolueren, moeten marketeers ook hun tactieken veranderen. Oliver King, de Semalt expert, zegt dat er elke dag meer geavanceerde en efficiënte modellen zijn voor optimalisatie van de zoekmachine . Het is een antwoord op de veranderingen zoals die van Google, die het algoritme hebben aangepast om ervoor te zorgen dat mensen ze niet misleiden of exploiteren. Hoewel het een uitstekende strategie is om oneerlijkheid te voorkomen, betekent dit ook dat marketeers SEO-concepten opnieuw moeten leren

Belang van rendement op investeringen

Het is een goede zaak voor bedrijven om er zeker van te zijn dat de ene zich op de zoekwoorden richt om de ranglijst te verbeteren. Het hoog scoren in de ranglijst van zoekresultaten betekent echter niet dat iemand maximaal profiteert van zijn inkomsten. Het is efficiënt om tools zoals KISSmetrics of RJMetrics te gebruiken om klanten en de meest gebruikte query's bij te houden. Ze hebben uiteindelijk geleid tot het financiële succes van het merk. Mensen moeten ophouden te veronderstellen dat relatieve populariteit een duidelijke positieve ROI is.

Mobiele vriendelijkheid

De tijden zijn veranderd toen mensen via de computer alleen toegang tot internet konden krijgen. Met het toenemende eigenaarschap van smartphones blijven mobiele apparaten het belangrijkste gadget worden dat wordt gebruikt om zoekopdrachten uit te voeren. Google probeert dit gebruik te promoten door ervoor te zorgen dat de sites die hoog scoren op de SERP websites hebben die zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten voor hun merken. Sites die niet mobiel zijn geoptimaliseerd, hebben vaak trage belastingen die algemene SEO beïnvloeden. Zorg er altijd voor dat er niets is dat de snelheid van het laden van de pagina belemmert op het mobiele apparaat als de site mobiel geoptimaliseerd is.

Ga breed

Marketeers gebruiken al heel lang mid-long en long-tail keywords voor hun SEO. Het huidige Hummingbird-algoritme is een stuk slimmer en wil ervoor zorgen dat het resultaten oplevert voor beide soorten trefwoorden.Het gebruik van brede sleutelwoorden geeft het algoritme een kans om de inhoud en context te begrijpen waarnaar wordt gezocht en uiteindelijk het verkeer naar de site te verbeteren.

Uitgedrukt versus Impliciet

Verbeterde links zijn links die rechtstreeks naar de site verwijzen. Impliciete links vinden plaats wanneer een andere site inhoud op de site van de eigenaar vermeldt. Elke vermelding van een andere site fungeert als een blijk van vertrouwen en Google beschouwt dit als een uitdrukking van populariteit. Het weegt vooral op het belang van de site en hoeveel mensen erover praten.

Effectieve contentmarketing

Het heeft geen zin om een ​​ SEO-marketingcampagne te voeren als er geen waardevolle inhoud is om dit te ondersteunen. Als men de inhoud niet grondig kan vermarkten, wordt de SEO nutteloos. De kwaliteit van deze inhoud heeft altijd voorrang op de hoeveelheid. Er zijn twee methoden om kwaliteitsinhoud te hebben: om zoekwoordstatistieken te gebruiken om de zichtbaarheid te vergroten, om gastposts uit te wisselen, om een ​​uitgebreide index van veelgestelde vragen aan te bieden en om inhoud te plaatsen waar waardevolle en veelgebruikte bronnen naar willen linken.

Omgaan met negatieve SEO

Het is bijna onmogelijk om een ​​kwaadwillende SEO-campagne tegen de site te voorkomen. Met behulp van de Webmasterhulpprogramma's van Google is het echter mogelijk om de schade te beperken. Hierdoor kan men alle statistieken volgen en volgen om verdacht gedrag te lokaliseren. Hoe eerder men deze bedreigingen identificeert, hoe sneller men kan terugvechten. Onopgeloste negatieve SEO kan leiden tot boetes van Google.

Betrekkingen met gebouwen

Zorg ervoor dat er relaties zijn met andere gevestigde marketeers in de huidige niche iemands belangen. De relatie kan op een bepaald moment gunstig uitpakken wanneer mensen met dezelfde doelgroep samen willen werken.

November 29, 2017
Dingen om in gedachten te houden over SEO - Semalt Expert
Reply