Back to Question Center
0

Expert Semalt Islamabad: Top 10 van meest populaire webcrawlers en bots

1 answers:

Er zijn twee soorten bots op het internet, die worden aangeduid als goede bots en slechte bots. Je moet serieuze maatregelen nemen tegen de slechte bots, omdat ze de DDN-bandbreedte binnen de kortste keren kunnen gebruiken. Bovendien stelen de negatieve of slechte bots uw webinhoud en nemen de serverbronnen in beslag. Aan de andere kant moeten de goede bots (ook wel webcrawlers genoemd) voorzichtig worden behandeld, omdat ze helpen uw website te indexeren in de resultaten van de zoekmachine , zoals Bing, Google en Yahoo.

Michael Brown, een vooraanstaand expert van Semalt , verzekert dat er honderden tot duizenden bots en webcrawlers op het internet rondspoken, maar de volgende zijn het populairst - what is e-cigarette clearomizer.

1. GoogleBot

De Googlebot is een van de beste en bekendste webcrawlers tot nu toe. Het wordt veel gebruikt voor het indexeren van webcontent en artikelen voor de zoekresultaten van Google. De beste functie van Googlebot is dat het de gebruikers veel tools en opties biedt. Meer specifiek vertelt Googlebot aan Google welke pagina's moeten worden geïndexeerd en welke moeten worden achtergelaten.

2. Bingbot

Net als Googlebot is de Bingbot een populaire webcrawler van Microsoft. Het bestaat al jaren en is bedoeld om websites te indexeren in de Bing-zoekresultaten. Bingbot is een ideale vervanging voor de MSN-bot. De meest prominente optie is Fetch als Bingbot, die aanwezig is in de Webmasterhulpprogramma's van Bing. Met deze optie kunt u verzoeken om pagina's die moeten worden geïndexeerd en worden weergegeven in de Bing-resultaten.

3. Slurp Bot

De Slurp Bot is Yahoo's webcrawler maar wordt aangedreven door Bing. Websites moeten Yahoo Slurp toegang geven tot hun pagina's om te verschijnen in de zoekresultaten van Yahoo Mobile Search. Deze webcrawler wordt gebruikt om inhoud van de partnerwebsites te verzamelen voor opname in Yahoo News, Yahoo Sports en Yahoo Finance.

4. DuckDuckBot

De DuckDuckBot is de beroemde en beste webcrawler van DuckDuckGo. Deze zoekmachine staat bekend om zijn privacy en volgt een gebruiker niet zonder zijn toestemming. Gemiddeld verwerkt hij dagelijks tien miljoen zoekopdrachten. De DuckDuckGo haalt de resultaten van meer dan 400 bronnen, waaronder verschillende verticale bronnen die antwoorden leveren op Instant Answers, Wikipedia en DuckDuckBot, en ook zoekopdrachten verwerken die afkomstig zijn van bronnen zoals Yandex, Bing en Yahoo.

5. Baiduspider

De Baiduspider is een officiële naam van de webcrawler of spider van een Chinese zoekmachine. Het kan elke dag veel webpagina's indexeren en de updates terugsturen naar de Baidu-index. De Baidu is een van de toonaangevende Chinese zoekmachines. Het heeft meer dan tachtig procent aandelen van de algemene zoekmarkten van het Chinese vasteland.

6. Yandex Bot

De YandexBot is een bepaalde webcrawler van een Russische zoekmachine, Yandex. Mediakanalen beweren dat deze bot in 2015 meer dan 57% van alle zoekmachine-verkeer in Rusland heeft gegenereerd.

7. Sogou Spider

De Sogou Spider is een beroemde webcrawler van Sogou.com. Deze toonaangevende Chinese zoekmachine werd gelanceerd in 2004 en heeft een rangorde van 103 op Alexa. Houd er rekening mee dat de Sogou-webspin nooit de internetstandaarden van robot.txt respecteert en vanwege zijn overdreven kruipen van verschillende sites wordt verbannen.

8. Exabot

Deze webcrawler wordt beheerd door Exalead, een Franse zoekmachine. Het is een paar jaar geleden opgericht en heeft meer dan zestien miljard webpagina's geïndexeerd in zijn zoekresultaten.

9. Facebook externe hit

De socialemediagigant Facebook laat zijn gebruikers interessante links met andere Facebook-gebruikers delen. De externe Facebook-hit voert een verscheidenheid aan functies uit, waaronder de weergave van verschillende afbeeldingen, enkele spannende video's en een paar webpagina's. Een van de belangrijkste en beroemde kruipende bots is Facebot die de advertentieprestaties helpt verbeteren.

10. Alexa Crawler

Alexa Crawler wordt beheerd door Amazon's Alexa en wordt gebruikt om tientallen webpagina's te indexeren. Het verzamelt informatie over de websites en rangschikt deze op basis van lokale en internationale voorkeuren.

Laatste opmerking

Er zijn verschillende webcrawlers en bots, dus als u een of andere verdachte website blokkeert, zorg er dan voor dat u de goede bots die uw webpagina's indexeren niet blokkeert in de resultaten van de zoekmachine.

November 29, 2017