Back to Question Center
0

Expert van de semalt: cloaking, keyword stuffing, link exchange en andere Black Hat SEO-technieken

1 answers:

Nu de wereld verandert, zoeken mensen steeds vaker naar oplossingen voor hun problemen online. Google verbetert zijn algoritme dagelijks. Veel marketeers vertrouwen momenteel op SEO om hun ranking te verbeteren. Er zijn illegale, onethische technieken gebruikt door SEO-experts - temp monitoring system. Door ze te gebruiken, riskeert u echter uw domein op de zwarte lijst van Google te krijgen.

Basale SEO-praktijken omvatten ALT-tags, title tags metabeschrijvingstags en een XML-sitemap voor het begeleiden van zoekmachines van bots terwijl ze door uw inhoud crawlen. Het wordt ook aanbevolen om unieke titeltags te gebruiken voor elke pagina. Wanneer je diep in het konijnenhol van SEO gaat, kom je praktijken tegen die je SEO-ranking kunnen schaden zonder noodzakelijkerwijs het verkeer mee te brengen dat je dacht dat ze zouden doen. Deze praktijken staan ​​bekend als 'Blackhat-technieken'. Google heeft geavanceerde Panda- en Penguin-algoritmen die zelfs kunnen ruiken. Igor Gamanenko, de Semalt Customer Success Manager, heeft ze hieronder geschetst.

Cloaking

Cloaking is een techniek die wordt gebruikt bij Black Hat SEO, wat inhoudt dat je Google voor de gek houdt door het andere inhoud te laten zien en gebruikers naar een andere webpagina te brengen in plaats van naar degene die ze zouden bezoeken. En dit is veruit de meest misbruikte SEO-techniek. U maakt bijvoorbeeld een code waarmee Google denkt dat u verkeer omleidt naar een webpagina met live match-updates terwijl u ze daadwerkelijk naar een e-commerce winkel brengt. Google gebruikt het algoritme om deze fouten te detecteren. Als je wordt betrapt, kun je worden uitgesloten van Google of worden vermeld op de laatste pagina

Uitwisseling van banden

Link exchange is een andere Black Hat SEO-praktijk wanneer webmasters onderling links uitwisselen. In de meeste gevallen zijn deze van lage kwaliteit en niet gerelateerd aan de inhoudskoppelingen. Terwijl het in het verleden werkte, is het niet meer zo effectief. Het is een snelle manier om in korte tijd links te krijgen, maar het zal je ranking niet verbeteren.

Inhoud dupliceren

Het kopiëren van inhoud van andere sites werkt niet meer. Google indexeert alleen unieke en nieuwe inhoud. Alle inhoud die u kopieert, gaat verloren..Het is dus beter om tijd te besteden aan het maken van nieuwe unieke inhoud. Als u wilt weten of uw WordPress-blog gedupliceerde inhoud bevat, gaat u naar www.shoutmeloud.com.

Kooplinks

Enige tijd geleden hadden websites duizenden klikken voor enkele dollars. Dit werkte goed gezien het feit dat er gezegd wordt dat links 80% van je rang bepalen. Toen Google zijn algoritme bijwerkte, ontdekte het dat al die spammy websites links verkopen en ze bestraffen. Het strafte zelfs degenen die deze links hadden gekocht.

Vulling met trefwoorden

Het opvullen van zoekwoorden vindt plaats wanneer u uw zoekwoord na elke andere zin verkeerd gebruikt. Het is niet slecht om gezag in iets te hebben, maar het zo nu en dan herhalen van het sleutelwoord wordt een doorn in het oog van je lezers en doet pijn bij je SEO-inspanningen.

Verborgen tekst

Dit betekent dat u trefwoorden onder aan uw tekst opneemt in een vergelijkbare kleur als uw achtergrond. Als witte tekst op een witte pagina. Je mag mensen voor de gek houden, maar je kunt de bots van Google niet voor de gek houden. Ze controleren de broncode op verborgen tekst. Ze kunnen je straffen omdat je probeert te liegen tegen hen.

Verbindingsbedrijven

Hebt u ooit een webpagina bezocht die alleen vol met links was? Link farms zijn websites die worden gehost met het doel om links uit te wisselen. Google is tegen dit idee. U gaat ermee akkoord dat uit de buurt blijven veiliger is dan u te straffen. Niet?

Artikel draaien

Dit is het kopiëren van inhoud van een andere website en het gebruiken van software om het artikel te repliceren. Het gebruik van geautomatiseerde software voor het genereren van inhoud valt ook onder deze categorie. Hoewel u zoekmachines misschien voor de gek houdt, zal uw publiek niet genieten van de inhoud met spam.

Meer dan optimaal

Ze zeggen dat teveel van iets giftig is. Wist u dat het optimaliseren van uw inhoud voor SEO tegen u werkt?

Lage kwaliteit en irrelevante inhoud

Zelfs als u de ranglijst niet verliest van gesponnen en lage kwaliteit, raakt u bezoekers kwijt. Dergelijke inhoud stuurt ze weg, en Google zal dit zien.

Er zijn veel "experts" op het internet die advies geven over verschillende SEO-technieken. Wees voorzichtig met welke technieken je gebruikt. Als vuistregel kun je nooit fout gaan met de webmasterhulpprogramma's van Google.

November 29, 2017