Back to Question Center
0

Expert van Semalt: alles wat je bang was om te vragen over SEO

1 answers:

SEO heeft vier basiselementen die belangrijk zijn voor het succes van online marketing en publiciteit. Het online succes is belangrijk bij het aantrekken van nieuwe klanten voor het bedrijf. De vier elementen zijn rankings, bezoekers, conversies en optimalisatiedoeleinden. Het is belangrijk dat de bedrijfseigenaar de juiste trefwoordzinnen begrijpt. Het is ook noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de zoekmachine de zoekwoorden kan vinden en deze effectief kan analyseren. De zoekwoorden moeten sterk zijn en het zoekmachineproces moet profiteren van een gebruiksvriendelijke website-architectuur. De links moeten eenvoudig te identificeren en gemakkelijk te navigeren zijn. In het artikel legt Max Bell, de Semalt Customer Success Manager, de vier elementaire SEO -elementen uit.

1. Rankings

Het belangrijkste doel van SEO is om de website van het bedrijf in staat te stellen een toppositie in de zoekmachines te bereiken. De bovenste positie op de eerste zoekpagina verbetert de online zichtbaarheid van het bedrijf. De rangorde is echter niet het uiteindelijke doel van het SEO-proces. Veel bedrijfseigenaren bestuderen de resultaten van het zoeken naar een ranking. Ze voelen zich gedemotiveerd als ze niet de toppositie krijgen na het gebruik van veel financiële, menselijke en technologische middelen. Ze moeten begrijpen dat rankings verschillende effecten hebben op het succes van het bedrijf. Top rankings hebben geen directe invloed op de verkoopwaarde; ze bieden internetgebruikers gewoon de mogelijkheid om de producten of diensten te kennen die door het bedrijf worden aangeboden. Een website met de classificatie №5 heeft mogelijk betere services en informatie dan de website met de nummer №1..

2. Bezoekers

Het aantal gebruikers dat de website bezoekt, neemt toe als het optimalisatieproces rankings genereert. Websites registreren ook rankings wanneer belangrijke zoekwoorden worden gebruikt in het SEO-proces. Toename van het aantal bezoekers als gevolg van rankings is goed. Het is echter niet het uiteindelijke doel van het optimalisatieproces. De SEO-expert profiteert financieel als hij of zij wordt beloond op basis van het niveau van de vertoning en online publiciteit.

3. Conversies

Dit is het uiteindelijke doel van het optimalisatieproces. SEO-proces zou meer voordelen moeten genereren dan alleen het vergroten van de zoekrangschikking en het bezoekersverkeer. Dit zou moeten leiden tot een verhoging van het conversieniveau en tarieven. Conversiedoelen zijn divers en gebaseerd op de belangen van de website-eigenaren. Voorbeelden van conversiedoelen zijn hoge blogreacties, toegenomen downloads van producten, hoge Twitter- of Facebook-navolging of een groter verkoopvolume. De optimalisatiestrategie moet worden gekoppeld aan het behalen van de conversiedoelen.

4. Zoekmachines en optimalisatie-intentie

Hoewel de zoekmachines technologisch slim zijn, kunnen ze de intentie van de eigenaar van de website niet bepalen. Dit is een grote uitdaging voor het SEO-proces, omdat de bedoeling is om de relevantie van de website en de zoekwoorden te begrijpen. De SEO-professional is daarom verplicht om de gewenste problemen of concepten aan te geven om raden door de zoekmachines te voorkomen. De bedoeling is ook van cruciaal belang om de kennis van de bezoekers over de informatie op de online-pagina te verbeteren. De website moet gemakkelijk te navigeren zijn en de beschikbare informatie moet in eenvoudige taal zijn.

November 29, 2017
Expert van Semalt: alles wat je bang was om te vragen over SEO
Reply