Back to Question Center
0

Expert van Semalt beschrijft 15 Black Hat SEO-strategieën die uw merk kunnen ruïneren

1 answers:

In de recente tijd hebben Google en andere zoekmachines op jacht geweest naar websites die gebruikmaken van black hat-tactieken. In dit opzicht is het duidelijk dat black-hat SEO-praktijken uiteindelijk websites in gevaar brengen.

Jack Miller, een vooraanstaande specialist van Semalt , schetst hier zwarte hoeden SEO-strategieën die startups kunnen treffen terwijl ze streven naar groei in internetmarketing.

1. Cloaking

Het is de meest voorkomende zwarte hoed SEO-tactiek om via misleiding bezoekers naar een website te trekken. Het staat een site-eigenaar toe om een ​​geheel andere URL of inhoud aan de bezoeker van de site te geven dan wat beschikbaar is in de zoekmachine

2 - infograph template. Gateway of Doorway-pagina's

Verwijst naar pagina's die zijn verknoeid, gevuld en volledig zijn uitgerust door sterke zoekwoorden met een zwakke propositie. De pagina's missen enige nuttige, geldige of waardevolle informatie. Ze bevatten alleen rijke zoekwoorden die de aandacht van bezoekers trekken en ze doorverwijzen naar een andere webpagina.

3. Betaalde links

Een van de vereisten voor het rangschikken op een zoekmachine is linkbuilding . Het proces is niet eenvoudig en brengt veel inspanningen, kwaliteit en hard werken met zich mee. Betaalde links maken alles recht voor de site-eigenaren. Ze hebben geen mening over de kwaliteit van de context, maar voegen de gewenste ankertekst in of sluiten aan bij de verwachte inhoud. Het wordt beschouwd als een black hat SEO-strategie.

4. Verborgen links en kleine teksten

De meest irritante black hat SEO-techniek, waarbij site-eigenaren onleesbare links en teksten onderaan een webpagina bevatten of hoeken waarin de twee visueel niet traceerbaar zijn. De teksten en koppelingen hebben dezelfde kleur als de achtergrond en vullen daarom elk sleutelwoord dat door bezoekers wordt genegeerd.

5. Dubbele inhoud

Het is eenvoudigweg diefstal of diefstal van de inhoud van anderen..Het werk mag geen volledige overeenkomst zijn, maar zelfs een goede overeenkomst wordt beschouwd als een dubbele inhoud.

6. Artikel draaien

Betreft het opnieuw schrijven van gepubliceerde inhoud, hetzij handmatig of door het gebruik van bots. Het komt vaak voor bij luie marketeers die niet alleen willen denken.

7. Trefwoord vulling

Het is een proces waarbij zoekwoorden over de inhoud van de site worden overladen. In dit geval stemmen site-eigenaren doelloos zoekwoorden af ​​op metatags.

8. Spamblogs

Dit zijn pagina's die inhoud zonder inhoud bevatten die overladen zijn met hyperlinks. Spam-blogs worden gemaakt met de bedoeling om backlinks voor bijbehorende websites te genereren.

9. Verwijzer Spam

De tactiek van het gebruik van niet-bestaande URL die doorverwijst naar een website die een hacker zal bombarderen met voortdurende verzoeken aan een bezoeker.

10. Private Blog Network (PBN)

Dat verwijst naar een categorie van hoogstaande websites die een geldwebsite aan kwalitatieve ankerteksten koppelen.

11. Pagina omwisselen

Het verwijst naar het wijzigen van een reeds populaire, geïndexeerde en gerangschikte pagina met verkeer dat verschilt van de oorspronkelijke versie.

12. Link Boerderijen

Het betekent het bouwen van een systeem van bronnen waarbij de URL van een website wordt gekoppeld aan irrelevante inhoud van lage kwaliteit.

13. Cybersquatting

Verwijst naar het kopiëren van handelsmerken of het kopen van domeinnamen.

14. Typosquatting

Duidt op het kopiëren van de URL van een concurrent en het verkeerd spelden van het woordspeldschrift bij het bouwen van een nieuw domein.

15. Social Networking Spamming

Dit betekent reclame voor bezoekers op sociale netwerken met ongewenste video's en opmerkingen.

November 29, 2017
Expert van Semalt beschrijft 15 Black Hat SEO-strategieën die uw merk kunnen ruïneren
Reply