Back to Question Center
0

Expert van Semalt Beschrijft functies van Google Analytics Elke SEO Champ moet weten

1 answers:

Het lijdt geen twijfel dat Google Analytics een van de belangrijkste en essentiële hulpmiddelen is om uw doelgroep en zijn smaak te begrijpen. Met deze tool kunt u dieper ingaan op het type artikelen dat uw lezers willen lezen, op welke platforms zij zich meer aangetrokken voelen en op het pad dat hen ertoe brengt uw producten en diensten te kopen. Zowel grote als kleine bedrijven gebruiken Google Analytics en profiteren van de functies, passen de gegevens voor hun sites aan en plannen uitstekende marketingstrategieën.

Twee jaar geleden gebruikten honderden bedrijven Google Analytics als onderdeel van hun datacollectie en strategieën voor digitale marketing . Bedrijven van alle groottes maken gebruik van webanalysetools en de meesten van hen geven de voorkeur aan Google Analytics - vps hosting cheap european. De concurrenten van Google Analytics zijn Adobe, Webtrends en vele anderen. Het is misschien niet mogelijk voor een van hen om evenveel succes te behalen als Google Analytics.

Enkele van de uitstekende functies van Google Analytics zijn hier besproken door Nik Chaykovskiy, de Senior Customer Success Manager van Semalt ..

Gewogen sortering

Als het gaat om het analyseren van hoe uw website en de verschillende pagina's presteren, is dit het bouncepercentage waaraan u aandacht moet besteden. Bovendien moet u het aantal paginaweergaven, de kwaliteit van uw verkeer en de IP-adressen van uw gebruikers controleren. Hiervoor moet u op de titel van het attribuut klikken en de problemen een voor een sorteren. Probeer je best om de pagina's te organiseren op bouncepercentage, maar dit zou je webpagina's niet volledig plaatsen om verkeer van hoge kwaliteit te krijgen. In plaats daarvan moet u paginaweergaven sorteren en proberen uw bouncepercentage in grote mate te verminderen. Deze functie is alleen aanwezig in Google Analytics en kan u veel voordelen bieden.

Zoeken naar sites

Het is veilig om te zeggen dat alle websites een zoekbalk hebben waarmee gebruikers kunnen verfijnen wat ze zoeken. De zoekbalken versnellen het zoekproces voor een groot deel en besparen veel tijd van uw gebruikers. Deze functie is gemaakt in Google Analytics en u kunt de balk vinden in het gedeelte Site Search. Met deze tool kunt u zien welke soorten producten en services het meest geschikt zijn voor uw doelgroep en hoe u uw site gemakkelijk kunt laten navigeren.

Remarketinglijsten

De remarketinglijsten zijn waardevol voor marketingdoeleinden. Hiermee kunt u een aantal potentiële klanten bereiken en uw bezoekers omzetten in verkoop. Ze verzamelen gegevens over uw bezoekers en trekken deze naar uw website en zijn producten. Deze geweldige functie is aanwezig in Google Analytics en is een uitstekende manier om het grootste deel van het publiek dat u heeft te maken, zonder dat u hoeft te investeren in uw marketingstrategieën en sociale media-advertenties. Om de instellingen aan te passen, gaat u naar het Admin-gedeelte van Google Analytics en klikt u op 'Remarketing' onder de kolom met de titel Property. Nadat u deze optie hebt ingeschakeld, kunt u steeds meer doelgroepen maken op basis van uw vereisten. U kunt ze ook toevoegen aan uw toekomstige advertentiecampagnes van AdWords. Dit is een uitstekende functie in Google Analytics, waarmee u kwaliteitsresultaten behaalt.

November 29, 2017