Back to Question Center
0

Expert van Semalt definieert 6 essentiële typen SEO-tools voor 2017

1 answers:

U kunt verschillende hulpmiddelen gebruiken om de efficiëntie van uw digitale marketingstrategie te verbeteren. Met deze hulpmiddelen kunt u de kwaliteit van uw inhoud beoordelen, een marketingplan opstellen en onder andere koppelingen beheren.

Frank Abagnale, de Customer Success Manager van Semalt , bekijkt hier de soorten SEO-tools die u nodig hebt om in 2017 succesvolle marketingcampagnes te voeren.

Soorten SEO-hulpmiddelen

Er zijn zes hoofdtypen SEO-tools die u kunt gebruiken, veel uitvoeren meerdere taken. Sommige zijn gratis - servidor cloud vps. U moet voor anderen betalen en andere kunnen als freemium SEO-tools worden gecategoriseerd. Ze spelen allemaal een rol bij het verbeteren van uw marketing, ze zijn:

1. Technische SEO-hulpmiddelen

Hiermee kunt u de achterkant van uw site verkennen, bekijken hoe het werkt en ontdekken welke problemen u moet oplossen. Technische hulpmiddelen zijn er in een breed scala, en er is geen enkele all-round technische tool om u te helpen uw site SEO vriendelijker te maken.

Technische SEO-hulpmiddelen kunnen technische SEO-audits, technische linkanalyses, webpaginatests, header-responscodes en XML sitemapchecks uitvoeren.

2. Ranglijsten Tools

Terwijl u uw marketingstrategie vormgeeft, moet u weten waar u scoort op bepaalde statistieken. Dit is waar rankings-tools binnenkomen. Ze laten u zien waar uw site momenteel geldt voor verschillende statistieken, zoals zoekwoorden en backlinks..

Met deze informatie kunt u strategiseren en restrategiseren wanneer u merkt dat uw marketinginspanningen succesvol zijn of mislukken.

3. Hulpprogramma voor analyse van zoekwoorden

Als u goed kunt rangschikken voor zoekwoorden, betekent dit dat klanten die vragen typen die betrekking hebben op uw bedrijf waarschijnlijker naar uw webpagina's worden geleid.

Hulpprogramma's voor zoekwoorden geven u de gegevens over hoe vaak een term wordt doorzocht in de verschillende zoekmachines. U kunt de informatie interpreteren en bepalen welke zoekwoorden uw bedrijf helpen beter te presteren in organische zoekresultaten.

4. Inhoud effectiviteitstools

Inhoud is essentieel voor uw SEO-prestaties. Tools voor inhoudeffectiviteit evalueren de kwaliteit van uw inhoud op basis van factoren zoals relevantie, leesbaarheid en optimalisatie voor zoekmachines.

Deze tools helpen je ook bij het vinden van inhoudsideeën en het creëren van een contentstrategie die de reputatie van jouw site onder prospects zal verhogen en tegelijkertijd betere SEO-prestaties zal behalen.

5. Link Removal Tools

Hoewel je links misschien nooit zult moeten afwijzen, moet je, als Penguin-algoritme van Google je bestraft, enkele links verwijderen. Dit kan veel tijd kosten.

U kunt koppelingen ook verwijderen als deze zijn beïnvloed door een negatieve SEO-aanval of als uw inhoud is gekoppeld aan bepaalde sites die een negatief effect kunnen hebben op uw positie. U zult oogsten door in de goede boeken van Google te blijven.

6. Link-bouwtools

Hoewel Google tegen het bouwen van links is, kunnen ze je helpen bij het rangschikken. Dit komt omdat koppelingen behoren tot de invloedrijke factoren die Google helpen bij het bepalen of uw site betrouwbaar is of een autoriteit is over bepaalde zoekwoorden of onderwerpen.

Als u het goed doet, moet het opbouwen van links van onschatbare waarde zijn voor beide partijen, men plukt de beloning voor kwaliteitsinhoud, terwijl de ander de aandacht vestigt op zijn site als een autoriteit op een bepaald gebied.

November 29, 2017