Back to Question Center
0

Expert van Semalt: Hier leest u hoe u alleen mobiel verkeer kunt bekijken

1 answers:

Profielfilters van Google Analytics zijn op veel verschillende manieren voordelig. Het eerste en belangrijkste voordeel is dat we gegevens uit onze rapporten kunnen opnemen of uitsluiten op basis van onze vereisten en het soort parameters.

Misschien wilt u gegevens bekijken of verwijderen van het mobiele verkeer, bepaalde specifieke domeinen of een bepaalde locatie. Oliver King, de toonaangevende expert van Semalt , zorgt ervoor dat al deze dingen eenvoudig kunnen worden gedaan met uw Google Analytics-account - klaviertransport zã¼rich.

Het profielfilter van Google kan worden gedefinieerd als het specifieke filter dat wordt gebruikt om de gegevens in uw Google Analytics-dashboard te wijzigen of te beperken. Het is dus mogelijk om de wijzigingen in uw gegevens aan te brengen en de veiligheid en geloofwaardigheid van uw site op internet te waarborgen.

Met andere woorden, we kunnen zeggen dat profielfilters van Google Analytics kunnen helpen bij het maken van een reeks rapporten met nauwkeurige gegevens en betrouwbare informatie over de bronnen en IP-adressen van uw verkeer. Of u nu uw mening van de pc of de mobiele apparaten krijgt, de profielfilters bieden u alleen de betrouwbare informatie. Het is mogelijk om de profielfilters van Google Analytics in verschillende situaties toe te passen nadat u ze volledig hebt opgebouwd.

Stap 1 - U moet een masterprofiel hebben

De eerste stap is om een ​​masterprofiel te hebben voordat je begint. Als je dat profiel nog niet hebt gemaakt, kun je nooit een idee krijgen van waar het verkeer van jouw site vandaan komt. Uw hoofdprofiel bevat alle informatie over uw webverkeer en waar u het grootste deel van uw tijd aan besteedt. Als u Google Analytics al lang gebruikt, is het tijd om de activiteiten van uw site te volgen door een hoofdprofiel te maken. opzetten en geeft u kwaliteitsresultaten.

Stap 2 - Een nieuw profiel opzetten

Ingeval u geen profiel hebt gemaakt. Hier gaan we u vertellen hoe u de profielfilters onmiddellijk kunt bouwen. Klik op het gedeelte Beheerder in uw Google Analytics-account en selecteer het tabblad Profielen. Klik vervolgens op Nieuw profiel om aan de slag te gaan.

Stap 3 - Maak een profielfilter

Nadat u een profiel hebt gemaakt en alle secties hebt voltooid, klikt u op het pictogram Mobiele gebruikers en maakt u filters door op het gedeelte Filters te klikken. Hier kunt u verschillende filters maken op basis van uw vereisten en beginnen met het evalueren van het verkeer van uw website en de kwaliteit ervan.

Mobiele gefilterde profielen van Google Analytics in actie

Ongeveer drie jaar geleden was er veel verkeer dat de Crazy Egg-blog bezocht via mobiele apparaten. Het meest verontrustende is dat slechts zes procent van de e-mailabonnees de website bezocht via hun mobiele apparaten. Bovendien bleven mobiele telefoons voor een groot deel achter in gebieden zoals het bouncepercentage en de tijd op het terrein. Het betekent dat veel mensen de site hebben bezocht, maar ze hebben maar een paar seconden op de webpagina's doorgebracht. Het bedrijf gaf er dus de voorkeur aan om het profielfilter van Google Analytics opnieuw te ontwerpen en opnieuw te maken om de zichtbaarheid en geloofwaardigheid op internet te waarborgen. De nieuwe responsieve WordPress-thema's zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat gebruikers de kwaliteitsresultaten behalen.

November 29, 2017