Back to Question Center
0

Expert van Semalt onthult Facebook- en Twitter-trucs voor SMO & SMM

1 answers:

Heb je een idee hoe je een groot aantal views van zowel Twitter als Facebook kunt krijgen? Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat Facebook en Twitter twee van de meest geavanceerde sociale medianetwerken zijn die uitstekende engagementmogelijkheden garanderen als je ze verstandig gebruikt en hun kernfuncties optimaliseert. Voor marketeers voor sociale media is het geen moeilijke taak, maar voor nieuwkomers is het misschien niet mogelijk om de gewenste resultaten te behalen, omdat ze zich niet bewust zijn van de geavanceerde methodologieën. Je moet de regels en voorschriften van FaceBook & Twitter opnieuw bekijken en analyseren hoe je elke dag boeiende inhoud kunt creëren.

Frank Abagnale, een van de toonaangevende experts van Semalt Digital Services, heeft in het artikel enkele tips voor u gedeeld om voldoende ervaring op te doen - commercial appraiser.

Onderwerpgebonden video's posten

Het eerste waar u op moet letten, is dat u onderwerpgerelateerde inhoud en video's op zowel Facebook als Twitter plaatst. Het is belangrijk om te observeren wat uw volgers graag lezen en uw sociale mediasites dienovereenkomstig bekijken en beheren. De meeste mensen weten niet dat het genereren van organisch verkeer van Twitter en Facebook heel eenvoudig is. Je hoeft niet elke dag honderden tot duizenden dingen te posten. Slechts één ding per uur met boeiende video's en korte clips zou het werk voor je doen..

Citaatfoto's delen

Als u de juiste video's niet kunt vinden, kunt u offertes en foto's op uw sociale-mediasites plaatsen. Mensen houden van inspiraties citaten die hun mentale niveau stabiel houden en positiviteit creëren in hun persoonlijkheid. Je kunt ze helpen om van alle problemen en emoties af te komen door elk half uur een quote-foto te delen. Dat levert u kwaliteitsresultaten op en kan uw berichtinteractie en het aantal weergaven van uw website in hoge mate vergroten.

Target uw organische bijdragen

Als Facebook je berichten heeft beperkt tot een paar mensen, dan is de beste optie om je organische berichten te richten op Facebook-advertenties. Als u dit doet, kan uw post en website meer en meer online worden weergegeven en kan het bewustzijn van anderen over uw merk vergroten. Niet alleen Facebook maar ook Twitter is een goede manier om uw bereik online te vergroten. U kunt hun advertenties gebruiken die u niet veel zullen kosten, maar u wel heel goede resultaten kunnen opleveren.

Word creatief met trending topics

Als Facebook en Twitter dichter bij de realtime komen als het gaat om trends en roddels, kun je creatief worden met populaire onderwerpen om je fans van social media te vergroten. We raden u aan nieuwsartikelen en trending-berichten meer en meer te delen. Dit zou uw site en sociale mediaprofielen meer uitstraling geven dan de anderen, en uw kansen om veel fans te krijgen zouden uiteindelijk toenemen.

Curatieve lijsten maken en delen

Curated-lijsten kunnen goed worden aangemaakt en gedeeld op Twitter en Facebook. Deze websites voor sociale media filteren hun zoekresultaten en zorgen ervoor dat hun gebruikers enige beheerde en informatieve inhoud hebben. Als u dergelijke berichten en inhoud in een groot aantal maakt, kunt u binnen een paar weken veel fans en volgers ontvangen.

November 29, 2017