Back to Question Center
0

Expert van Semalt schetst het verschil tussen 301-omleidingen en 302-omleidingen

1 answers:

Of de webservers nu verschillende webpagina's weergeven of de statuscodes voor verschillende services zijn geschreven en gegenereerd, een van de meest voorkomende problemen is de code 200. Het betekent dat de pagina of uw webbron wordt omgeleid naar iets dommigs en de hackers zijn misschien bereid om uw site binnen te dringen en uw systeem aan te vallen. Een andere gemeenschappelijke statuscode is 301, terwijl 302 en 404 ook nu en dan worden gezien. Vanzelfsprekend moet je op zoek naar enkele tips om ze te vermijden. Wanneer uw webpagina's worden omgeleid met doorverwijzingen op serverniveau, ziet u mogelijk de 300-code - ubnt edgerouter vpn.

301 is een permanente omleiding, terwijl 302 een tijdelijke omleiding is, wat betekent dat u zich kunt ontdoen van 302 als u voor een aantal dingen zorgt die hier zijn beschreven door de Customer Success Manager van Semalt , Michael Brown.

Wanneer en hoe de 301-omleiding te gebruiken?

De 301-omleiding is altijd permanent en dat is wat we u eerder hebben verteld. Het vertelt de zoekmachine s dat een pagina is verplaatst, verwijderd of verwijderd, waarschijnlijk vanwege een aantal ontwerp- of inhoudskwaliteitsproblemen. Deze code kan de hele structuur en betekenis van uw site veranderen, waardoor zijn reputatie in de ogen van zoekmachines wordt verpest..Veel mensen hebben last van deze fout en moeten witte-hoed-SEO-technieken gebruiken om de aankomst ervan voor een groot deel te voorkomen.

Het is spijtig dat verschillende webontwerpbedrijven niet in staat zijn u te helpen de 301-omleidingen te verwijderen. In plaats daarvan gebruiken ze meta-tags en 302-servers omleiden om de sites van hun klanten veilig te houden. Laat me je vertellen dat het een gevaarlijke praktijk is en zoekmachines zullen geen van de omleidingsstrategieën goedkeuren.

Vanuit een SEO-oogpunt kunnen de 301-omleidingen uw site niet de populariteit en zichtbaarheid geven die u op internet wellicht had verwacht. En als u geen aandacht schenkt aan dit probleem en het niet zo snel mogelijk oplost, moet u mogelijk uw domeinnaam wijzigen en uw artikelen van de ene naar de andere website verplaatsen. Vertrouw me, dit kan een hectisch proces zijn en kan ertoe leiden dat je de gelederen van je site verliest in de resultaten van de zoekmachine.

Waarom zou u de 302-omleiding gebruiken?

Een van de belangrijkste redenen voor het gebruik van de 302-omleiding is ervoor te zorgen dat de slechte URL's niet permanent in de zoekresultaten van de zoekmachine worden geïndexeerd. Als u bijvoorbeeld een website voor volwassenen hebt ontwikkeld en uw startpagina naar een andere URL wilt sturen, kunt u deze 302-omleiding met veel parameters en sessiegegevens gebruiken. Wanneer de zoekmachines de URL van uw startpagina ophalen, hoeft u zich geen zorgen te maken omdat ze de pagina's en de inhoud die erin is geschreven niet zullen herkennen. Ze kunnen uw site als veilig definiëren. Met andere woorden, we kunnen zeggen dat u wilt dat zoekmachines uw site indexeren als xyz.com in plaats van abc.com, en dat is alleen mogelijk met de 302-omleidingen.

Gebruik bij het gebruik van de 302-omleidingen uw bezoekers niet naar onbekende of verdachte websites. Het is ook belangrijk om uw kijkers niet steeds opnieuw naar dezelfde pagina's door te verwijzen, omdat ze misschien moe worden en de vensters sluiten en uw sites een leven lang blokkeren.

November 29, 2017