Back to Question Center
0

Four Things From Semalt over SEO Alle ondernemers moeten het weten

1 answers:

Mensen die een extra bron van inkomsten willen hebben, moeten niet verder zoeken omdat internet de meest betrouwbare plaats is om echt geld te verdienen. Het is volledig van toepassing op allerlei soorten organisaties en bedrijven. Het toegenomen belang van digitale aanwezigheid blijft zich elke dag uitbeelden.

Het lijkt misschien moeilijk voor begrip, maar het is waar SEO binnenkomt. Veel mensen denken misschien dat ze het weten, maar er zijn verschillende basisfeiten die mensen over het hoofd zien. In dit artikel bespreekt Oliver King, de klantmanager van Semalt , in eenvoudige taal vier basisbegrippen van SEO, die ongetwijfeld van invloed zijn op bedrijven.

On-site optimalisatie

In feite weten niet veel mensen wat een SEO is of wat het voor de site doet. On-site optimalisatie is het proces om ervoor te zorgen dat de website goed wordt waargenomen door zowel de bezoekers als de zoekmachine s. Om dit te bereiken, moet de eigenaar het volgende doen: relevante zoekwoorden, zinsdelen en tags opnemen op alle pagina's van de site. Alle genoemde elementen helpen Google en andere zoekmachines om de site te rangschikken. Google moet het onderwerp van een site kennen voordat deze wordt geclassificeerd in de SERP.

Optimalisering buiten de site

Deze methode helpt om de website hoog te plaatsen door te vertrouwen op externe methoden. In vergelijking met de on-site-optimalisatie, is dit geen proces onder de directe invloed van de eigenaar van de site..Google rangschikt de site via deze externe bronnen door rekening te houden met de autoriteit van de bron. Als een site een hoge autoriteit heeft op Google SERP, beschouwt hun algoritme de inhoud waarnaar deze verwijst op de huidige site als een hoge autoriteit en rangschikken deze tot de top. Grote platforms en favoriete blogs moeten een doelwit zijn voor marketeers die willen groeien.

White-hat SEO

Er zijn verschillende manieren waarop een site verkeer kan aantrekken. De tactiek van de witte hoed omvat verschillende, maar legale manieren om verkeer naar de site te leiden en hoog te scoren in de zoekmachines. Het meeste verkeer dat met deze methode wordt verkregen, is afkomstig van menselijke gebruikers. Enkele van de methoden die tot deze categorie behoren zijn backlinking, trefwoordanalyse en linkbuilding . Ze helpen allemaal om de populariteit van de site te vergroten door content van hoge kwaliteit te promoten.

Black-hat SEO

In tegenstelling tot white-hat SEO maakt black-hat gebruik van onwettige manieren om verkeer te krijgen dat hoog scoort op zoekmachines. Het is in feite een volledige schending van het beleid van Google en kan leiden tot boetes. Enkele van de methoden hier zijn onder andere keyword stuffing, doorway-pagina's, pagina-uitwisseling, backlinks met nep-pagina's, etc. Marketeers worden niet geadviseerd om dit SEO-type te gebruiken voor welke reden dan ook om hun online bedrijf te laten groeien.

Hoe de technieken van invloed zijn op het bedrijfsleven

  • Zowel on-site als off-site optimalisatie zou op de website aanwezig moeten zijn. Als u dit niet doet, geeft u aan dat u niet wilt dat Google de site herkent die van invloed is op het websiteverkeer.
  • Black-hat SEO werkt snel, maar slechts voor een korte periode. Het lijdt geen twijfel dat Google dergelijke sites bestraft.
  • SEO van witte hoeden duurt langer om de gewenste resultaten te krijgen, maar ze zijn permanent. Google verlaat de site alleen omdat deze voldoet aan de regels en voorschriften.
  • Black hat-technieken zijn goedkoper, maar uiteindelijk niet waard. White hat-methoden zijn daarentegen duur, maar bieden financieel voordeel op de lange termijn.
  • Zichtbaarheid bepaalt het online verkeer van een site. Populariteit en ranglijst bepalen deze zichtbaarheid. De manier waarop iemand SEO gebruikt, beïnvloedt hun populariteit.
November 29, 2017
Four Things From Semalt over SEO Alle ondernemers moeten het weten
Reply