Back to Question Center
0

Gevaarlijke botnets! Bescherm uw computer met Semalt

1 answers:

Een bot is een softwaretoepassing die taken uitvoert op commando zoals indexering zoekmachine s. Bots zijn uitstekend in het uitvoeren van repetitieve taken. Ze kunnen echter worden gebruikt voor kwaadwillende doeleinden door cybercriminelen, zoals het beheersen van een geïnfecteerde computer. Botnets zijn een netwerk van onderling met elkaar verbonden computers die een bepaalde taak uitvoeren.

In de meeste gevallen gebruiken cybercriminelen botnets op de volgende manieren:

  • Het verzenden van spam-e-mails of andere oplichtingsschema's - cheap vape mods usa.
  • Misbruik gebruikers om hun zuurverdiende geld te krijgen.
  • Een website-eigenaar in staat stellen geld te verdienen met 'nepklikken'.
  • Botnets zijn ook van mij bitcoins.
  • Denial-of-service-aanvallen lanceren tegen bepaalde gespecificeerde gebruikers of websites.

Online fraudeurs eisen geld van de eigenaars van de site in ruil voor het terugwinnen van de controle over hun computers of sites..Cybercriminelen gebruiken ook botnets om een ​​verscheidenheid aan illegale schema's aan te drijven. Cybercriminelen gebruiken bijvoorbeeld botnets om een ​​webpagina met verkeer tegelijkertijd over te laten lopen met behulp van geïnfecteerde computers, waardoor de website overbelast wordt en deze slecht en traag presteert of zelfs de webpagina onbereikbaar maakt voor gebruikers die deze willen bezoeken. Botnets worden gebruikt om virussen en spyware naar computers te distribueren. Ze stelen persoonlijke en privé-informatie van computers zoals creditcardnummers, wachtwoorden en bankreferenties en andere gevoelige persoonlijke gegevens en gebruiken deze om identiteiten te stelen, leningen te krijgen of producten te kopen onder de naam van de gebruiker.

Botnets vallen echter vaak blootgestelde computers aan, hier zijn enkele tips die kunnen worden gebruikt om bescherming tegen bots te bieden of de bijbehorende risico's te verminderen. Hieronder staan ​​enkele tips van Jack Miller, de Semalt Senior Customer Success Manager:

  • Installeer een hoogwaardige beveiligingssoftware zoals Norton Internet Security. Deze software is essentieel voor het detecteren en afschrikken van de malware en voorkomt daarom ongewenste toegang tot uw computer.
  • De software die u gebruikt, moet worden bijgewerkt en u kunt dit doen door de instellingen van uw software te configureren
  • om deze automatisch bij te werken.
  • Verhoog de beveiligingsinstellingen in uw browsers.
  • Zorg ervoor dat u door beveiligde websites bladert.

U kunt dit doen door vast te houden aan sites die goed bekend zijn bij u en de webpagina's die verschijnen op de eerste paar pagina's met zoekresultaten. Vermijd ook klikken op bijlagen, tenzij u hun bronnen verifieert, vooral in spam-e-mails. Botnets lokken gebruikers ertoe kwaadwillende software te downloaden en proberen gebruikers ertoe over te halen de malware meestal te laden door een geïnfecteerde bijlage te openen. Stel de beveiligingsinstellingen van uw computer in om deze automatisch bij te werken, zodat u altijd over de meest recente systeemupdates beschikt.

November 29, 2017