Back to Question Center
0

Handige tips van Semalt over hoe u het beste inhoudstype voor uw SEO-campagne kunt kiezen

1 answers:

Als het gaat om SEO, is het belangrijk om de betrokkenheid van uw potentiële gebruikers te vergroten en uw online zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Zoekmachine-optimalisatie dicteert het gebruik van interactieve inhoud om verkeer voor uw website te genereren en wordt hoog genoteerd door de algoritmen. Het kiezen van de juiste SEO-strategie voor uw bedrijf leidt tot een succesvolle campagne.

Onjuiste interpretatie van dagelijkse recordfluctuaties die worden gemarkeerd als grotere websitetrends kunnen leiden tot een daling van het internetbedrijf. Dagelijkse website-checkings geven online marketeers en marketingconsultants een kans om de trend van hun websites te bekijken. Het kiezen van de juiste indeling voor uw project geeft meer informatie over het verkeer dat u tegenkomt en het aantal bezoekers dat door uw pagina's klikt - reinigungs blog.

Nik Chaykovskiy, de Senior Customer Success Manager van Semalt , presenteert hier top 10-inhoudstypen die het toekomstige succes van SEO-campagnes in de online bedrijfssector vormgeven.

1) Gebruik van visuele galerijen en foto's

Visuele galerijen spelen een grote rol als het gaat om SEO. Een website met de foto's van top 10 witte casual jurken op de markt zou bijvoorbeeld een groot aantal bezoekers ontvangen.

2) Genereren van handleidingen voor meerdere pagina's. Een gids met meerdere pagina's doorsnijdt het hele proces en plaatst een bezoeker in een goede positie om de gids te analyseren.

3) Video-gebaseerde inhoud. Meer dan 75% van de bezoekers geeft de voorkeur aan het lezen van inhoud met ingesloten video's.

4) Complexe gegevenspresentaties..Gevisualiseerde gegevens trekken bezoekers de aandacht op uw pagina en vergroten het juiste soort verkeer op uw zakelijke website.

5) Gecategoriseerde inhoud die bezoekers naar een uitgebreider stuk leidt.

6) Uitgebreide inhoud. Een goed voorbeeld is de Wearable's Fitness Trackers van 2016 die op dit moment hoog scoren in de algoritmen.

7) Gebruik van interactieve inhoud.

8) De impact van blogs op SEO.

9) Gebruik van artikelen in korte vorm.

10) Lange geciteerde artikelen. Fermi Paradox is een goed voorbeeld van lang geciteerde artikelen, een stuk dat in de algoritmen sterk convergeert.

Content die sterk wordt genavigeerd op mobiele apparaten heeft de neiging om hoog te converteren en geweldige ranglijsten te verdienen in de Google-algoritmen. Het gebruik van stopcontacten en PDF's geeft potentiële bezoekers hectische tijd om ze te openen. Het succes van een SEO-campagne impliceert meer informatie over vaardigheden van online marketeers in hun vakgebied.

Het beantwoorden van de vragen die circuleren onder uw potentiële bezoekers zal grotendeels bijdragen aan het succes van uw SEO-campagne. Het introduceren van nieuwe ideeën en inhoudstypen in uw Search Engine Optimization-project dient het economische welzijn van uw bezoekers. Voorkom stijve concurrentie op de markt door de gevolgen van gevisualiseerde inhoud en op video gebaseerde berichten op uw website op te sporen. Toename van het verkeer en een grotere betrokkenheid van gebruikers bepalen de inspanningen die worden opgelegd in een campagne.

Welk formaat of inhoudstype moet u gebruiken voor uw SEO-campagne? Dit is een vraag die in de marketingsector circuleert. Vermijd als contentmarketeer het gebruik van nieuwe contenttypen alleen maar omdat ze nieuw zijn in de markt. Negeer echter niet de nieuw geïntroduceerde formaten in de markt en overweeg het gebruik van meerdere zoekwoordbenaderingen om aan de specificaties van uw bezoeker te voldoen.

November 29, 2017