Back to Question Center
0

Het wegwerken van referral-spam met Semalt Expert

1 answers:

Alle soorten verwijzingsspam, bots en spiders zijn geïnteresseerd in het gebruik van uw serverruimte en WordPress-websites om persoonlijke redenen. Het lijkt erop dat de hackers altijd bezig zijn met tricking webmasters en de zoekmachine op de een of andere manier. Spam heeft veel websites nodig, maar het kan zijn dat u niet geïnteresseerd bent om ze uw bedrijf te laten verpesten. Als u een WordPress-website bezit, moet u verwijzingsspam, spiders en bots zo snel mogelijk verwijderen.

Andrew Dyhan, de expert Semalt , specificeert dat verwijzingsspam een ​​soort spam is dat op een groot aantal blogger- en WordPress-websites van invloed is. Het komt ook in uw Google Analytics-account terecht en prooien op uw zoekmachine gelederen. Het blokkeren van verwijzingsspam is dus verplicht als u uw bedrijf wilt laten groeien op internet - how to create video infographics.

Inleiding tot referrerspam

Verwijzingsspam is zowel op uw websites als op uw Google Analytics-accounts gericht. Sinds enkele maanden is het een groot probleem voor webmasters geworden. Via nep-URL's sturen hackers uw sites verkeer van lage kwaliteit en uw kansen om door de zoekmachines te worden geblokkeerd, zijn hoog..

Blok verwijzingspam in WordPress-websites

U moet verwijzingsspam niet alleen in uw Google Analytics-account maar ook in uw WordPress-websites blokkeren. De volgende stappen zijn in dit opzicht essentieel:

Installatie van referral-spam-plugins

U kunt het proces starten door een paar referral-spamplug-ins op uw WordPress-websites te installeren. Een groot aantal plug-ins is beschikbaar op internet. In het geval dat u zo'n plug-in niet op WordPress zelf hebt gevonden; u kunt het downloaden van een betrouwbare bron en het op uw site laten installeren. Sucuri, Spamreferralblock, WP block referral spam en andere plug-ins kunnen in dit verband worden geprobeerd. Ze controleren allemaal de verwijzingsspam en verwijderen deze binnen enkele seconden van uw sites.

Configureer de instellingen

Zodra u een plug-in hebt geïnstalleerd, is de volgende stap om de instellingen van uw WordPress-site te configureren. Je moet niet vergeten om de plug-in te activeren voordat je het venster sluit. Het doel is ervoor te zorgen dat alle verwijzingsspam en bots elke dag worden verwijderd en geblokkeerd, dus u moet de instellingen in de gaten houden en deze zo nodig configureren.

Controleer uw nieuwste updates en maak aangepaste blokken

De derde en een van de krachtigste tactieken is om de meest recente updates op uw WordPress-site te controleren en indien nodig aangepaste blokken te maken. Dit voorkomt de komst van referral-spam, spiders en bots en zorgt in grote mate voor de veiligheid van uw site. Houd altijd de bijgewerkte tips en trucs van WordPress in de gaten. Controleer of er de afgelopen dagen nieuwe plug-ins zijn geïntroduceerd. U moet die plug-ins alleen proberen als u zeker weet dat veel mensen ze al hebben geprobeerd.

Bekijk de lijst met geblokkeerde websites

Zodra de bovenstaande stappen zijn voltooid, is de laatste stap om de lijst met geblokkeerde domeinen en subdomeinen te zien om een ​​idee te krijgen van welke sites veel valse weergaven hebben ontvangen. Om de volledige lijst te bekijken, moet je naar je Google Analytics-account gaan en de details daar bekijken.

November 29, 2017
Het wegwerken van referral-spam met Semalt Expert
Reply