Back to Question Center
0

Hoe spam-verkeer te bestrijden met Google Analytics-filters? - Semalt onthult een antwoord

1 answers:

Het is misschien niet mogelijk voor ons allemaal om spamverkeer te vernietigen met Google Analytics-filters. Er zijn kansen dat dit iedereen zou overkomen, aangezien spammers dagelijks met tal van sites spelen. Ze zijn gevaarlijk voor uw bedrijven en kunnen uw reputatie op internet schaden - rilevatore fughe di gas vimar plana. Een ander probleem is dat spookverkeer en spam u geen accurate resultaten opleveren in termen van websiteverkeer. Ze bieden altijd weergaven met een hoog weigeringspercentage, waardoor je voelt dat je elke dag meer en meer weergaven ontvangt. Het is belangrijk voor ons om slechts een paar weergaven per dag te ontvangen, om hun kwaliteit te waarborgen. De websites die veel weergaven en minder waardevol weigeringspercentage ontvangen, genereren daarentegen mogelijk niet veel leads. Als u een van hen bent, moet u uw strategieën wijzigen en een betrouwbare online aanwezigheid opbouwen. Zelfs als je weet dat spammers er zijn, zou je niet met hen moeten discussiëren en enkele filters moeten maken om ze grotendeels kwijt te raken.

Gelukkig zijn er enkele technieken en methoden beschikbaar om spammers van Google Analytics te ontdoen. U kunt filters maken en veel van uw problemen op het internet oplossen.

Een topprofessional van Semalt Digital Services, Ivan Konovalov, neemt een kijkje bij enkele basiszaken die u in gedachten moet houden:

Nieuwe inzichten creëren

Het is goed om hele nieuwe weergaven te maken voordat u de instellingen in uw Google Analytics-account aanpast..U moet nieuwe, onaangetaste filters in een groot aantal maken en de dingen in segmenten splitsen. In het begin zal dit proces enige tijd duren, maar het kan u helpen bij het opstellen van kwaliteitsrapporten. U moet naar het Admin-gedeelte van uw Google Analytics-account gaan en de View Setting aanpassen. Hier zou u verschillende weergaven en verschillende filters moeten maken en deze met elkaar moeten verbinden.

Een omvattend filter instellen

U kunt een groot aantal filters instellen op basis van uw vereisten. Als u enige verwarring heeft over het maken van filters, raden we u aan de tips van Google te raadplegen die beschikbaar zijn op internet, maar een paar dingen die uw snelle aandacht vereisen, zijn geldige hostnamen, campagnebronnen, taalinstellingen en meer.

Logische hostnamen

Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat al uw websiteverkeer de hostnamen en servers moet passeren om ervoor te zorgen dat de kwaliteit niet in gevaar wordt gebracht. De informatie is beschikbaar in uw Google Analytics. Een geldige hostnaam is een legitieme naam die aan uw site is gekoppeld en kan uw zoekresultaten filteren op basis van uw instellingen. Als u het hoge bouncepercentage beu bent, kunt u deze optie proberen om het bouncepercentage van uw site te verlagen. Maar je moet er altijd voor zorgen dat je niet vast komt te zitten door een nep-hostnaam omdat het je site kan ruïneren.

Campagnebronnen

U moet een idee hebben van waar het verkeer van uw website vandaan komt. Door filters te maken, kunt u de bronnen van het verkeer kennen en informatie krijgen over de IP-adressen.

Taalinstellingen

Een groot aantal spammers en hackers misbruikt uw site en zijn instellingen door nepverkeer te verzenden. Bovendien halen ze uw taalinstellingen in en worden filters in grote mate gestoord. De beste manier om er vanaf te komen, is door dagelijks de prestaties van uw site te volgen. U moet in de gaten houden hoeveel weergaven u hebt ontvangen en hoe u het bouncepercentage kunt verbeteren.

November 29, 2017