Back to Question Center
0

Mobiele app-bescherming. Waarom is het zo belangrijk voor uw bedrijf? - Semalt weet het antwoord

1 answers:

Alexander Peresunko, de Semalt Customer Success Manager, zal u op een eenvoudig en realistisch voorbeeld laten zien waarom het belangrijk is om uw mobiele apps te beschermen tegen aanvallen van bots en scrapers.

Verschillende bedrijven geven de voorkeur aan de bedrijfsstrategie van Mobile First om de beleving van hun wereldwijde en lokale klanten te personaliseren. Myntra is India's beste en een van de grootste online modewinkels - груша камень. Het was de eerste die overstapte naar het gebruik van een App Only mobiele applicatie, die beweert de beste te zijn met betrekking tot verkoop en services. Natuurlijk kunt u deze bedrijfsstrategie ook toepassen, maar sommige veiligheidsrisico's zijn altijd betrokken.

Er zijn enkele misverstanden dat mobiele apps veiliger zijn dan de websites in termen van preventie van bots, webschrapen en bescherming van inhoud. Maar wanneer we de details controleren, zouden we een idee krijgen dat er veel problemen gepaard gaan met zowel uw websites als mobiele apps. Daarom heeft alles bescherming nodig tegen krabbers en bots. Elke dag doen zich veel problemen voor op websites en mobiele apps die uw aandacht en hard werk nodig hebben. Als u een voorsprong wilt geven aan uw bedrijf, dan is de beste optie dat u zichzelf wat tijd gunt en zo snel mogelijk bots en scrapers verwijdert.

Met mobiele apps kunnen gebruikers informatie en gegevens gebruiken die via verschillende webservices toegankelijk zijn..Deze webservices en hun gegevens zijn kwetsbaar voor schrapen. Uw webinhoud kan voor verschillende doeleinden worden gestolen door geautomatiseerde programma's, bots genaamd. Als u zich van hen wilt ontdoen, moet u hun IP-adressen blokkeren, omdat dit de gemakkelijkste en beste manier is om de komst van bots te voorkomen.

Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat het probleem van bots een van de grootste problemen is voor mobiele telefoons en websites. Bedrijven verliezen veel data en gevoelige informatie online vanwege deze bots. Ze kruipen door meerdere applicaties om uw gegevens te stelen of te dupliceren, wat leidt tot spamming van apps die tegemoetkomen aan een verscheidenheid aan echte gebruikers en klanten.

Hoe bots uw bedrijf beïnvloeden

Beroemde applicaties zoals Tinder en Snapchat vechten al maanden tegen slechte bots. Ze zouden naar verluidt de zichtbaarheid en geloofwaardigheid van hun bedrijven belemmeren, waardoor de klanten en gebruikers in grote mate ongemak ondervinden. Meest recentelijk werd een geschil tussen Myntra en een ander niet bij naam genoemd bedrijf gemeld. Deze laatste kon de apps en inhoud van Myntra op verschillende websites en domeinen porten. Het bracht het bedrijf ertoe veel van zijn services stop te zetten omdat de klanten niet meer vertrouwden op Myntra en zijn producten. Ze beschouwden het als een niet-legitieme desktopversie en begonnen het uit hun systemen te verwijderen. De risico's waren van het grootste belang in dit opzicht en er kwamen veel vragen bij ons op. Een van die vragen is dat elke app of elk bedrijf bescherming nodig heeft tegen bots of niet?

Mobiele app-API beveiligen

Het is erg belangrijk voor appgebaseerde bedrijven om hun mobiele apps en hun functies van de bots te beveiligen. Ze zouden uitstekende beveiligingsoplossingen moeten gebruiken die hun gegevens en webservices kunnen beschermen tegen malware en bots. Het is geen gemakkelijke taak en het kan veel tijd en moeite kosten. Zelfs de antivirussoftware en anti-malwaretools zijn goed voor niets, omdat ze niet het gewenste resultaat garanderen.

November 29, 2017