Back to Question Center
0

Pas op, Zombie Computers! - Semalt Expert

1 answers:

Als u niet wilt dat uw pc of mobiele telefoon een zombie wordt, is een van de belangrijkste dingen die u in gedachten moet houden, dat preventie een doorlopende procedure zal zijn. Je kunt niet zeggen dat je eenmaal klaar bent met het scannen, je bent voor het leven klaar sinds zombies, en computervirussen kunnen op elk moment verschijnen.

Jack Miller, de expert van Semalt , stelt dat antivirussoftware en antimalwareprogramma's na verloop van tijd een integraal onderdeel van ons leven zijn geworden. Of je nu pakketten zoals McAfee moet kopen of een aantal gratis programma's wilt downloaden zoals AVG van internet, je zou het moeten installeren en activeren voordat het scannen begint. U moet er altijd voor zorgen dat u uw software regelmatig bijwerkt en de scan één of twee keer per dag uitvoert. Dat is misschien niet handig om virussen en computerzombies van de hand te doen, maar de procedure kan je stressvrij houden - design maker.

Spyware-scanners installeren

Installeer een spyware-scanner en activeer deze om te zoeken naar kwaadaardige activiteiten en spyware. De unieke kenmerken maken het voor u mogelijk om de spyware en malware op uw apparaat te controleren. Lavasoft's Ad-Aware is een uitstekend programma om mee te werken. Deze antivirus-tool zorgt ervoor dat uw computer correct wordt gecontroleerd en ontdaan van malware en zombies.

U kunt ook firewalls installeren om uw computers en thuisnetwerken te beschermen. Een firewall maakt deel uit van softwarepakketten die zorgen voor de bescherming van uw router en modem..Zorg er altijd voor dat u sterke wachtwoorden voor uw computer gebruikt. Gebruik hoofdletters, kleine letters en verschillende tekens en blijf uw wachtwoorden één of twee keer per week wijzigen. Het zorgt ervoor dat je voor een groot deel extra beschermingslagen krijgt.

Hoe zich te ontdoen van malware op een computer?

Als u constateert dat uw computer is aangetast door malware en in een zombie-apparaat is veranderd, moet u een paar stappen nemen om het grondig te reinigen. Als u gemakkelijk toegang hebt tot een computerscanner, moet u het uitvoeren en de komst van malware en virussen voorkomen. Veel programma's voor het verwijderen van virussen zijn beschikbaar op internet. Helaas worden mensen gedwongen om de bestanden die diep getroffen zijn door de computervirussen te verwijderen en te verwijderen. Maar er is niets om u zorgen over te maken als u back-upbestanden op een ander apparaat hebt gemaakt. U kunt die bestanden naar uw apparaat uploaden nadat het scannen is voltooid.

Conclusie

Uw computer is een uitstekende informatiebron. Het is spijtig dat hackers uw persoonlijke nummers gebruiken om toegang te krijgen tot gevoelige informatie en uw bankrekeninggegevens. Als je voorzichtig blijft op internet en een paar eenvoudige tips volgt, ben je waarschijnlijk voor een groot deel beschermd tegen de malware, virussen en computerzombies.

Van juli tot december 2006 werden verschillende e-mails gecontroleerd om nep te zijn en nam Google Analytics spamverkeer op. Spam dat in het Engels is geschreven, maakt tot zestig procent van alle spam op internet. In Amerika is het jaren geleden ontstaan ​​en bestond het uit veertig procent van de spam in de wereld. Meer dan 9 procent van de e-mailzombies behoren tot de Verenigde Staten, en één op de 120 geblokkeerde spam-e-mails bevat kwaadaardige codes.

November 29, 2017
Pas op, Zombie Computers! & Ndash; Semalt Expert
Reply