Back to Question Center
0

Plug-in voor Wordfence-beveiliging - Semalt-expert vertelt hoe u uw WordPress-website kunt beschermen

1 answers:

Website-aanvallen zijn nu een reële bedreiging voor e-commercesites geworden, waardoor site-eigenaren en marketeers geen andere keus hebben dan telkens hun website-beveiliging op te waarderen. Marketeers die Wordfence-sites gebruiken, hebben echter geen reden om zich zorgen te maken na de introductie van de Wordfence-plug-in in de online marketingindustrie.

Wordfence-plug-in biedt realtime websitebescherming en een geweldige analytische ervaring. Deze plug-in bestaat uit een volledige firewall en een antiviruspakket dat pogingen van kwaadwillende codes, nepverkeer en hackers op uw website blokkeert. De Wordfence-plug-in biedt marketeers en website-eigenaren ook de mogelijkheid om geo-blocking-functies, geplande scans en netwerkverificatie te gebruiken.

De leidende professional van Semalt Digital Services, Julia Vashneva, onthult hier enkele nuttige tips om het probleem met succes aan te pakken - где купить полосатые мешки.

Wat u moet weten over Wordfence-plug-in

Wordfence biedt gedetailleerde IP-adresinformatie, inhoudsbeheer en inlogprocedures. Deze WordPress plug-in is verkrijgbaar in premium- en gratis versies. Als u de premiumversie van de Wordfence-plug-in gebruikt, kunt u genieten van op het land gebaseerde blokkering, gratis inloggen en scans.

Het installeren en instellen van de Wordfence-plug-in op uw website is de eenvoudigste taak die u ooit in uw campagne hebt uitgevoerd. Website-eigenaren die deze plug-in gebruiken, kunnen hun e-mailadres instellen om meldingen te ontvangen wanneer ze hun doelmarkt bereiken. Sites die worden beïnvloed door webspiders en bots kunnen echter snel crashen doordat een groot aantal e-mails naar de site wordt gereden.

Als het gaat om contentmarketing , hebben langetermijnstrategieën de voorkeur dan kortetermijnbeleid. Wordfence-plugin stelt website-eigenaren in een goede positie van analyseren en monitoren waar ze echt zijn verkeer komt uit.Nadat u de plug-in voor Wordfence-beveiliging op uw e-commerce website hebt geïnstalleerd en ingesteld, geniet een client van de functie voor landblokkeringen, waarbij kan worden voorkomen dat een reeks IP-adressen de website bombarderen.

Het blokkeren van bots en webspiders met behulp van de Wordfence-plug-in

Het blokkeren van bots en webspiders kan een zeer hectische taak zijn, omdat bots steeds IP-adressen blijven wijzigen en uitwisselen. Om bots en webspiders te voorkomen, moet het een normale en effectieve procedure zijn om bots op te sporen wanneer ze van eigenaar veranderen.

Bots kunnen een ware hinder voor e-commerce websites zijn. Zoals we eerder al zeiden, bevat de Wordfence-plug-in een landblokkeringsfunctie. De problemen treden op als u een reeks IP-adressen probeert te blokkeren die afkomstig zijn uit het land waar u zaken wilt doen. Wanneer u zich aanmeldt bij uw account, heeft de gegevens de neiging om de database van uw website te bezetten. Overweeg de plug-in Wordfence te gebruiken om bots en intern verkeer afkomstig van uw website te blokkeren.

Beveiligingsfuncties voor Wordfence-plug-ins

Aangezien de plug-in is ontwikkeld, heeft deze enkele updates vereist. Onlangs introduceerde Wordfence een auto-update-functie om marketeers te helpen bij het bijwerken en blokkeren van kwetsbaarheden van aanvallen. Volgens pro's duurt een update van de plug-in Wordfence minder dan 24 uur om internationaal te circuleren.

Wordfence is gerangschikt als een van de best presterende websitebeveiligingsfuncties in contentmarketing. Overweeg de installatie van de Wordfence-plug-in om verkeer te traceren dat afkomstig is van bot- en interne activiteiten. Voordat bots je website bereiken, moeten ze de CloudFlare passeren. Overweeg een combinatie van Wordfence en CloudFlare te gebruiken om bots, kwaadwillende codes en intern verkeer te blokkeren van invloed op uw e-commerce website.

November 29, 2017