Back to Question Center
0

Praktische tips van Semalt voor filters in Google Analytics

1 answers:

Filters van Google Analytics kunnen de gegevens die in de vorm van weergaven verschijnen, wijzigen, wijzigen en beperken. Het wordt altijd aanbevolen om de filters voor beste praktijken in te stellen om de kwaliteit van uw gegevens op internet te waarborgen.

Oliver King, de Customer Success Manager van Semalt , concentreert zich hier op de belangrijkste dingen die je moet onthouden om te slagen: exclusief intern verkeer, achterhalen van slashes, kennen van je sociale verkeersbronnen, en het benoemen van de verschillende evenementen.

Filter uit intern verkeer

De meeste mensen letten niet op wat voor soort verkeer hun websites ontvangen en geven nooit om de originaliteit en uniciteit van hun opvattingen. Als u uw bedrijf een leven lang wilt runnen, is het belangrijk om uw verkeer te organiseren en de kwaliteit ervan te waarborgen. Misschien wilt u zien wat uw klanten op uw website doen en als het waar is, moet u het interne verkeer voor een groot deel filteren - get a fake russian passport. Een filter Uitsluiting intern verkeer kan gegevens verwijderen die afkomstig zijn van uw eigen kantoor of van uw huis. Meestal wordt het door mensen verwijderd en tellen ze niet mee voor het totale aantal weergaven per dag. De enige manier om van het interne verkeer af te komen, is door filters te maken en uw IP-adressen te blokkeren. Het is altijd handig voor het verwijderen van gegevens uit uw Google Analytics-account en kan kwaliteitsresultaten opleveren.

Verschillende organisaties willen zien wat hun werknemers doen tijdens de kantooruren en wat hun reacties op hun websites en blogs zijn. Hiervoor maken ze alleen interne beeldfilters en sluiten ze al het interne verkeer uit..Het is een op IP-adressen gebaseerd filter dat u nauwkeurige resultaten zou opleveren. Medewerkers die bijvoorbeeld vanuit hun huis hebben gewerkt en hoogwaardige resultaten van hun websites wilden ontvangen, kunnen de gegevens opnemen of uitsluiten op basis van hun vereisten.

Trailing Slashes-filter

Google Analytics houdt twee verschillende URL's in de gaten die gewoonlijk worden aangeduid als slashes-filter achteraan. Met behulp van dit filter kunt u eenvoudig het antwoord op uw vragen krijgen. We raden u aan slepende slashes en filters te maken op basis van uw vereisten.

Kleine filters

Google Analytics kan u helpen verkeer van slechte kwaliteit te verwijderen. Zonder kleine filters kunnen Google Analytics-gebruikers die informatie willen over het totale aantal paginaweergaves vinden in hun eigen account. Dat zou ertoe kunnen leiden dat ze tijdrovende hulpmiddelen kwijtraken en de kwaliteit van hun website waarborgen. Het wordt aanbevolen om filters in kleine letters te gebruiken om al uw gegevens, aangevraagde URL's, campagnevariabelen en de gebeurtenissen te transformeren.

Filters voor sociale media

De digitale marketeers maken op grote schaal gebruik van filters voor sociale media. Google Analytics heeft sessies gecategoriseerd van sociale media zoals Twitter, LinkedIn, Google+ en Facebook. Het beschouwt het als een medium dat gelijk is aan de verwijzingen en als u ze wilt vinden, wordt u aangeraden het verwijzingsrapport te filteren om een ​​idee te hebben van het aantal weergaven dat uw site van de sociale-mediasites heeft ontvangen. Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat verschillende organisaties met sociale media samenwerken om hun activiteiten uit te breiden. Door dergelijke filters te maken en uw bronnen te classificeren, kunt u uw site zichtbaar maken in de zoekmachine -resultaten en de geloofwaardigheid ervan voor een groot deel waarborgen.

November 29, 2017