Back to Question Center
0

Semalt: 13 winnende tekstuele inhoudstypen voor SEO-kampioenen

1 answers:

Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat de gebruikers graag eenvoudige maar informatieve inhoud lezen. De meeste mensen die woordinhoud, animaties, afbeeldingen en video's gebruiken, krijgen bijvoorbeeld een groot aantal bezoekers naar hun sites.

Er zijn een paar manieren om uw artikelen te categoriseren, en Jason Adler, de Customer Success Manager van Semalt , heeft gesproken over de beste tekstinhoudstypen voor zoekmachine-optimalisatie - computer companies list in lebanon.

1. Ultieme gidsen

Veel mensen lezen graag gidsen, dus je kunt ze op regelmatige basis schrijven. Meestal bestaat een handleiding uit 2000 tot 3000 woorden en bevat deze alle benodigde informatie waarnaar gebruikers op zoek zijn. Wanneer je gidsen voor je bezoekers schrijft, zul je ze tevreden laten voelen en weken na week hun aandacht intact houden. Vanwege de langetermijneffecten wordt een handleiding gemakkelijk gedeeld en ontvangt een groot aantal opmerkingen.

2. Expert-round-ups

De meeste webmasters houden van het schrijven van expert-razzia's omdat ze eenvoudig te optimaliseren zijn en niet langer dan 1500 woorden mogen zijn. Zorg ervoor dat uw ritten alle nodige informatie bevatten en tientallen natuurlijke backlinks hebben. Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat een expert-round-up veel tijd kost om geschreven te worden, maar als het interessant is, kan het u veel profijt opleveren van Adsense en andere soortgelijke netwerken.

3. Evergreen-inhoud

Evergreen-artikelen zijn artikelen die maanden of jaren beroemd blijven. Kortom, het is gemakkelijk om groenblijvende onderwerpen te schrijven, en ze moeten gerelateerd zijn aan, sommige trends, veranderlijke onderwerpen en nieuws. Ze blijven jaren na jaar en hoeven niet te worden gewijzigd als je ze eenmaal hebt gedaan.

4. Lijsten

Het is fascinerend om lijsten te schrijven en deze bevatten heel wat informatie voor de gebruikers. Lijsten kunnen op feiten gebaseerd zijn en kunnen worden toegepast. Als uw lijsten informatief zijn, zouden lezers ze graag leuk vinden en in een groot aantal delen. Zorg ervoor dat u uw lijst in korte paragrafen verdeelt en uw gebruikers alle nodige informatie verstrekt.

5. Casual blogposts

Casual blogposts zijn geschreven door een groot aantal bloggers. Vanaf nu zijn ze een goede manier om mensen naar uw site te trekken, maar uw nadruk moet liggen op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Casual blogposts zijn altijd in de trend en mogen alleen in 500 woorden worden geschreven.

6. Resourcepagina's

Resourcepagina's kunnen uw site misschien niet meteen een goede rang krijgen, maar ze zijn altijd groen en worden niet gemakkelijk geïndexeerd. Ze zijn beroemd onder SEO's en marketeers en kunnen in een groot aantal mensen altijd op zoek naar aanvullende gegevens over een aantal onderwerpen, zodat u hen kunt voorzien van de nodige.

7. Artikelserie

Het is goed om artikelen te schrijven die uw lezers graag lezen en delen. Er zijn honderden tot duizenden onderwerpen om over te schrijven. U moet uw verhaalsthema's verstandig kiezen en aandacht schenken aan de vereisten van uw bezoekers. Als u geen lezerspubliek heeft, kan de artikelenreeks u veel lezers opleveren en u helpen uw merk te promoten.

8. Inhoud verspreidt zich over verschillende pagina's

Als u URL's hebt geopend waarmee u de volgende pagina's wilt bezoeken, dan noemen we dit in-tekstkoppelingen. Het is een van de beste trucs om steeds meer mensen te engageren en hen te helpen lang op uw site te blijven. Inhoud moet op verschillende pagina's worden verspreid, maar er mag geen irrelevante content zijn, omdat dit de reputatie van uw site kan schaden.

9. Informatie rijke inhoud

Het is belangrijk informatie-rijke inhoud te schrijven. Je kunt niet discussiëren met iemand die een goede rang heeft in de zoekmachine. Hij besteedt waarschijnlijk veel aandacht aan dergelijke inhoud. Informatie-rijke artikelen zijn eenvoudig en moeten regelmatig worden geschreven.

10. Rich-categorie bestemmingspagina's

Sommige mensen negeren dat alle woorden op uw site nuttig en informatief zijn. Hetzelfde geldt voor categorie-landers. Wanneer uw site bezoekers ontvangt, moet u ze verwelkomen met verschillende groepen, zodat ze kunnen bepalen wat ze moeten zoeken. Categorie-bestemmingspagina's bieden uw artikelen veel waardevolle informatie en verhogen de betrokkenheid van uw site.

11. Onderzoeksposten

Er is ongetwijfeld veel vraag naar onderzoeksposters, zodat je ze in bulk kunt schrijven. Veel mensen, vooral studenten en wetenschappers, zoeken naar onderzoeksrapporten en dergelijke berichten. Er is altijd wel iets te verbeteren en je kunt heel veel ideeën bedenken om mensen aan te trekken.

12. E-books

Een e-book is een uitstekende manier om uw bezoekers naar tekstuele inhoud te trekken. Het is een van je krachtigste hulpprogramma's voor tekstuele content tot nu toe. U kunt PDF- of Word-bestanden naar uw site uploaden en uw gebruikers downloadbare inhoud bieden.

13. Interviews

U dient interviews af te nemen en op uw website of blog te plaatsen. Interviews kunnen van politici, beroemdheden zijn en moeten komen in de vorm van geschreven materiaal, geluiden en video's. Deze moeten zichtbaar zijn voor iedereen en moeten de mensen veel informatie bieden.

November 29, 2017