Back to Question Center
0

Semalt: 4 soorten SEO-specialisten om uw bedrijfsprestaties te verbeteren

1 answers:

In het afgelopen decennium hebben experts 4 verschillende typen SEO-professionals geïdentificeerd . Vanwege de verschillende ervaringen is het mogelijk dat de meeste mensen een combinatie van verschillende eigenschappen hebben. Elk project moet precies en duidelijk zijn. Voordat een beoefenaar wordt gekozen, moet men weten welke middelen de instelling wil gebruiken en waar de sterke punten liggen.

Alexander Peresunko, de Customer Success Manager van Semalt , bespreekt in het artikel de vier soorten professionals, die zouden moeten informeren over de beslissing om er een te kiezen voor SEO-implementatie.

1. Data / analisten

Het begrijpen en analyseren van grote datasets is een kunst. Het vereist echter ook een analytische mindset. Mensen die tot deze categorie van SEO-specialisten behoren hebben enige geschiedenis van de gegevensanalyse. Hun hoofdactiviteiten vinden meestal plaats in hun hoofd en niet in een creatief rijk. Deze SEO-professionals streven naar het creëren van validiteit door gegevens, dashboards te correleren en betrouwbare rapporten te onderhouden. Ze leren van het verleden en deze informatie kan dan de toekomst informeren.

2. Technisch

Ze komen normaal gesproken het veld in nadat ze belangstelling hebben getoond voor wat de webpagina bevat. Ze willen niet weten wat er achter de informatie op de site zit. Hun voornaamste zorg is om alle elementen van de site aan te pakken die de groei kunnen belemmeren. Ze kijken naar W3C-compliance, gegevensverzameling en andere technische details. Met deze soorten SEO, verwacht ook een vorm van on-site optimalisatie..De UI- en UX-discussies maken deel uit van wat ze doen. Voor een marketingafdeling van een organisatie is technische SEO erg duur. Ze vereisen ook meer dan alleen de administratieve toegang tot WordPress, als ze enige vooruitgang willen boeken.

3. Inhoud en communicatie

Deze primaire focus van SEO is alles op het gebied van on-site optimalisatie. Ze zijn van plan verkeer te genereren via sociale generatie en het genereren van koppelingen. Ze experimenteren altijd met projecten om te zien welke de grootste hoeveelheid verkeer oplevert. Ze zijn alleen geïnteresseerd in wat de grootste bron van verkeer voor de site zou kunnen zijn en kunnen deze agressief nastreven.

4. Algemeen / Novice

Ze zijn minder ervaren en hebben één aanpak voor alle vormen van SEO. Ze pakken de vaardigheden van SEO-tools online en vangen snel op door hun bereidheid om te leren. De beginneling past goed bij een bedrijf met een klein budget voor een persoon die bereid is om aan alle marketing te werken. Ze zijn hardwerkend en bedekken een belangrijk terrein.

Interne SEO of niet voor bedrijven?

Bedrijven worstelen met het huren of outsourcen van hun SEO-professionals bij bureaus of consultants. Agentschappen hebben één voordeel ten opzichte van interne SEO omdat ze beter op de hoogte blijven van trends dan de vorige. Huis-SEO's zien grote hoeveelheden gegevens afhankelijk van het bedrijf.

Wat bureau SEO een voordeel geeft bij marketing, is dat zij onafhankelijke gegevens van over de hele linie voor verschillende industrieën bekijken. Unieke inzichten komen voort uit gecorreleerde gegevens tussen de klantindustrie of geografie. Ze helpen bij het informeren over aankomende hobbels of dips van algoritmen.

Een dwingende factor bij het inhuren van een interne SEO is als de organisatie grotendeels afhankelijk is van de SEO als primaire bron van inkomsten. In dit geval zou het verstandig zijn om te besparen op middelen, geschiedenis en kennis.

Welke ben je?

Met een overzicht van de vier soorten SEO wordt het eenvoudig om te bepalen waar een marketeer liegt. De meeste mensen leren zichzelf SEO terwijl ze in het veld werken, omdat de meesten van hen beginnen als iets anders. Desalniettemin is er een eigenschap van de vier die uiteindelijk het best bij hen past.

November 29, 2017
Semalt: 4 soorten SEO-specialisten om uw bedrijfsprestaties te verbeteren
Reply