Back to Question Center
0

Semalt: 7 soorten content die je merk kunnen opvrolijken

1 answers:

Voor veel mensen is het verwarrend om te weten welk type artikelen ze voor hun blogs moeten maken. De wereld van de inhoud zit vol met informatie. Volumes van artikelen worden elke dag geschreven. De inhoud wordt geleverd in de vorm van blogposts, nieuwsartikelen, e-books, content op sociale media en infographics. Op een van de manieren zou het boeiend en informatief moeten zijn. Bovendien moet u enkele links in uw inhoud invoegen om mensen bewust te maken van uw merk. In de afgelopen maanden hebben mensen meer aandacht besteed aan online winkelen, dus het is een gouden kans voor u om content voor hen te maken - data protection as a service in Portland.

Jason Adler, de toonaangevende expert van Semalt , heeft hier gesproken over de inhoudstypen die een groot aantal mensen aanspreken, en is zowel informatief als opwindend.

1. Gezaghebbende blogposts

Automatische blogberichten zijn een goed idee. Deze moeten op feiten worden gecontroleerd en uw merk radicaal veranderen. Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat kwaliteitsinhoud revoluties kan brengen in uw marketingstrategieën. Met andere woorden, het kan u helpen uw marketing- en promotiecampagnes te vereenvoudigen. Als u bijvoorbeeld een informatief artikel over uw merk hebt geschreven, hoeven uw klanten nergens anders heen om meer te weten te komen over uw producten en services. Het zal uiteindelijk de klantenbindingspercentages verbeteren en de conversies in hoge mate stimuleren.

2. Infographics

Infographics worden in een aanzienlijk aantal geschreven en gedeeld. Tegenwoordig is marketing een geavanceerd en concurrerend veld geworden en inhoud speelt een cruciale rol in het bewustzijn van uw merk wereldwijd. Je moet investeren in zoekmachine-optimalisatie. Zorg ervoor dat u de juiste trefwoorden in uw tekst heeft opgenomen en dat uw inhoud vrij boeiend is. Bovendien zou je een voorkeur voor sociale media hebben ontwikkeld om de wereld op de hoogte te stellen van je merk..U moet ook e-mailmarketingcampagnes ontwikkelen voor betere resultaten.

3. Opvallende opiniestukken

De opvallende opiniestukken zijn wat veel mensen graag lezen. U kunt ze schrijven en publiceren en ervoor zorgen dat de kwaliteit niet in gevaar komt. Als het gaat om online aanwezigheid, kunt u het diversifiëren door sterk te investeren in kwaliteitsinhoud. Het is belangrijk dat u uw eigen blog of website ontwikkelt, infographics maakt, video's en zelfstudies publiceert en mensen bij andere vergelijkbare strategieën betrekt. Inhoud kan eenvoudig worden geïndexeerd in zoekmachines als deze vrij is van plagiaat en grammaticale fouten.

4. Inhoud

How-to-artikelen zijn gemakkelijk te schrijven en kunnen uw merk compleet maken. Het moet goed geschreven zijn, zodat uw concurrenten jaloers worden op uw merk. Er zijn veel manieren om inhoud van hoge kwaliteit te maken. U moet ervoor zorgen dat uw inhoud concurrerende zoekwoorden heeft en beter wordt gerangschikt in de resultaten van de zoekmachine. In de internetwereld, waar miljoenen artikelen elke dag worden gepubliceerd, is het creëren van inhoud van hoge kwaliteit een van de moeilijkste en toch noodzakelijke dingen.

5. Originele onderzoeksonderdelen

U moet originele onderzoeksstukken voor uw publiek schrijven. Veel van de artikelen die tegenwoordig worden geschreven, worden gesponnen of herschreven. In dergelijke omstandigheden, wanneer u originele onderzoeksartikelen schrijft, neemt uw kans om veel bezoekers te krijgen uiteindelijk toe. Deze vallen op als de unieke stem van uw merk en kunnen in grote hoeveelheden worden geschreven.

6. Trending-inhoud

Als uw publiek trendy onderwerpen wil, is het ideaal om veel verkeer naar uw webpagina's te schrijven en te genereren. Trending-materiaal kan worden doorzocht in Google en u moet ze schrijven zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De meest geschikte industrieën voor dergelijke onderwerpen zijn mode, entertainment, politiek, technologie en sociale media.

7. Video

Praten met je publiek met video's is mogelijk. In feite zijn video's veel beter dan geschreven inhoud en zijn er veel mensen bij betrokken. Publiceer unieke video's om bezoekers naar uw webpagina's te leiden.

November 29, 2017
Semalt: 7 soorten content die je merk kunnen opvrolijken
Reply