Back to Question Center
0

Semalt: 8 Black Hat SEO-tactieken die uw bedrijf kunnen ruïneren

1 answers:

Telkens wanneer u een SEO-bedrijf bij een nieuw project betrekt, moet u op hun hoede zijn voor hun ethische praktijken, met name met betrekking tot black hat-tactieken. Black Hat SEO-praktijk brengt op de lange termijn slechts weinig waarde toe aan uw SEO-campagnes.

Igor Gamanenko, de Customer Success Manager van Semalt , legt in dit artikel 8 veelvoorkomende zwarte tactieken uit waarmee klanten altijd uit de buurt moeten blijven:

1. Artikel draaien

Betreft het gebruik van software om een ​​aantal variaties van een origineel artikel af te leiden. Dit wordt mogelijk gemaakt door woorden met hun synoniemen door het artikel heen te schakelen. De software garandeert een massa artikelen die bij het eerste kijken efficiënt lijken. Deze artikelen zijn echter grotendeels incoherent en van lage waarde - graphing software reviews. Ze leiden vaak tot forse boetes voor zoekmachines . Bij het spinnen van artikelen wordt uw website voorgoed verbannen en niet te vergeten een ongunstige positie in de zoekmachine.

2. Website-audits afspelen

Een websitecontrole controleert in essentie de algehele gezondheid van uw website, terwijl ook zwaktes worden weggevaagd die kunnen leiden tot een lage positie in de zoekmachine. Een website heeft altijd inconsistenties, vooral na het opnieuw ontwerpen. Het belang van een website-audit verlagen, levert op de lange termijn forse verliezen op omdat de zwakke punten niet kunnen worden vastgesteld zonder een audit.

3. Voorlegging van de folder

Het indienen van een directory moet altijd plaatsvinden in een gecontroleerde omgeving. Het 'more is better'-principe moet uit het venster worden gegooid om laagwaardige submappen van spamlijsten te voorkomen die uw ranglijsten van websites .

4. The Google Will not Catch It Mentality

Soms onderschatten SEO-bedrijven de kracht van bereikzoekmachines zoals Google. De techgigant heeft genoeg ingenieurs en systemen om alle black hat SEO-tactieken te markeren, en de prijs die de website-eigenaren betalen zodra ze zijn ontdekt, zijn duur. Een website kan onmiddellijk worden geïndexeerd of gedevalueerd.

5. Het gaat allemaal om rangorde Eerst

SEO-marketeers zijn te geobsedeerd door rankings. Hoewel deze ranglijsten een essentiële SEO-component zijn, moet het uiteindelijke doel altijd de conversie van webverkeer naar de verkoop blijven. SEO is een investering en het moet rendement opleveren voor het bedrijf, daarom moeten marketeers prioriteit geven aan zoekwoordwaarde.

6. Gegarandeerde ranglijsten

Veel bedrijven zijn hier het slachtoffer van geworden. Er is de allure om SEO-campagneservices te krijgen en te betalen zodra het gewenste resultaat is bereikt. Desondanks kan het slachtoffer worden van laagwaardige zoekwoorden die de doelmarkt niet naar uw website brengen. Dergelijke bedrijven spammen ook uw website voor een snelle ranglijst.

7. Goedkope artikelen kopen

Het is niet nodig om online goedkope en waarschijnlijk laagwaardige artikelen te kopen, terwijl u zelf artikelen van betere kwaliteit kunt schrijven. Onthoud dat inhoud de kroon is en dat u uw merk moet opbouwen met nauwkeurige en hoogwaardige inhoud. Schrijf zelf de inhoud of huur een professional in die kwaliteitsinhoud kan produceren.

8. Deuropeningspagina's

Met de Doorway-pagina's kunnen websites elke webpagina optimaliseren met een specifieke woordgroep. Deze deuropeningen leiden gebruikers naar de website van het hoofddomein en hebben een frustrerend effect op gebruikers van de website. Meer nog, het zijn artikelen van lage kwaliteit en Google vindt de doorway-pagina's op zijn minst manipulatief. Te veel gebruik van deze tactiek leidt tot lagere ranglijsten en zelfs boetes.

November 29, 2017
Semalt: 8 Black Hat SEO-tactieken die uw bedrijf kunnen ruïneren
Reply