Back to Question Center
0

Semalt: belang van uitsluiting van uw vaste IP-adressen van Google Analytics

1 answers:

Kleine bedrijven en bedrijven die hun websites voor SEO optimaliseren hebben te maken gehad met een aantal uitdagingen, intern verkeer is daar een van. Het kan zeer pijnlijk zijn om te zien dat uw bedrijf wordt verwijderd door verwijzerspam en verkeer dat wordt gegenereerd vanuit de interne omgeving.

Het belang van het onderscheiden van intern verkeer van het externe verkeer kan niet genoeg worden benadrukt. Max Bell, de Customer Success Manager van Semalt , zegt dat Google Analytics intern verkeer, ongewenste gegevens, verwijzende spam en kwaadaardige dreigingen filtert met de hulp van website-eigenaren - system temp tool. Als u negeert om de effecten op te sporen van verkeer dat is gegenereerd door uw collega's en marketeers die zich aanmelden op uw website, kan dit uw gegevens sterk beïnvloeden.

Waarom een ​​reeks IP-adressen filteren die afkomstig zijn van uw kantoor?

Uw werknemers, collega's en marketingconsultants kunnen zonder uw medeweten leiden tot de val van uw online bedrijf. Het verbeteren van de zichtbaarheid van uw bedrijf is een zaak die volledig afhankelijk is van uw verplichtingen en die uw doelmarkt zal raken..Particulieren die inloggen op uw website, hebben de neiging om terug te klikken na het voltooien van hun dagelijkse taken. Op de lange termijn zullen ze uiteindelijk uw bouncepercentages verlagen, een scenario dat de algoritmes aangeeft om uw zoekwoorden te rangschikken als irrelevant.

Het uitsluiten van IP-adressen van uw Google-algoritmen is afhankelijk van het aantal werknemers en het aantal personen dat zich aanmeldt op uw website. Bent u een klant of een website-eigenaar die werkt aan het uitsluiten van specifieke adressen in uw Google Analytics-rapport? Hier zijn enkele en eenvoudige stappen die u zullen helpen om IP-adressen helemaal te blokkeren.

  • Log in op uw Google Analytics en selecteer de admin-sectie
  • Markeer de eigenschappen van uw account en controleer de eigenschappen die overeenkomen met die van uw website
  • Klik op de kolom 'Beeld' en klik op het pictogram 'Filters'
  • Tik op de knop 'Filter toevoegen' om een ​​nieuw filter aan te maken
  • Genereer een 'filternaam' die u gemakkelijk kunt onthouden
  • Overweeg in dit geval de optie 'Vooraf gedefinieerd' als uw 'filtertype' te gebruiken in plaats van het filtertype 'Aangepast'
  • Selecteer het filtertype en klik op de knop 'Uitsluiten'
  • Voer het IP-adres in dat moet worden uitgesloten. Dat wil zeggen dat u werkt aan het uitsluiten van een specifiek IP-adres
  • Klik op de knop 'Opslaan' om uw wijzigingen op te slaan

Volgens marketingconsultants is het raadzaam om met een testfilter te werken om te voorkomen dat waardevolle informatie wordt weggefilterd. Overweeg om uw gegevens naar de hoofdfilterweergave te laten vallen voordat u uw gegevens filtert. Schakel uw filter in en controleer de numerieke wijzigingen van bezoekers op uw website. Het aantal bezoekers zou moeten dalen naar een meer realistisch aantal na het filteren van een bereik van IP-adressen op uw site. Het is erg belangrijk dat u uw doelmarkt bereikt aan het einde van uw campagne voor zoekmachineoptimalisatie. Uw records impliceren veel met betrekking tot uw kijk op intern verkeer en refererspam. Sluit een bereik van IP-adressen uit uw bedrijfswebsite uit door ze te filteren met behulp van de Google Analytics-tracking.

November 29, 2017