Back to Question Center
0

Semalt: cyberbedreigingen waar je misschien niet van op de hoogte bent

1 answers:

Traditionele beveiligingsproducten werken meestal tegen bekende bedreigingen. Nadat ze iets hebben herkend dat potentieel gevaarlijk kan zijn voor een website, nemen ze snel maatregelen tegen de website. Cybercriminelen zijn zich hiervan bewust en proberen meer te investeren om nieuwe programma's te ontwikkelen die aanvallen uitvoeren die niet door deze systemen herkenbaar zijn - metal chairs and tables. Oliver King, de Semalt Customer Success Manager, beschrijft hieronder de meest voorkomende cyberdraden waar je je aandacht aan moet besteden.

Gerecycleerde bedreigingen

Gerecycleerde bedreigingen zijn relatief goedkoop, omdat cybercriminelen alleen oude codes recyclen die worden gebruikt om organisaties aan te vallen. Ze profiteren van het feit dat beveiligingsproducten onvoldoende geheugen hebben. Beveiligingsexperts worden gedwongen om de meest actuele bedreigingen prioriteit te geven en de oudere typen bedreigingen te negeren. Daarom, als cybercriminelen de oude dreigingsversies gebruiken, is de kans groot dat de aanval succesvol is. Omdat het beveiligingsprotocol de aanwezigheid op de lijst niet herkent, wordt het een onbekende bedreiging.

Een geheugenbewaker van geheugeninformatie is de beste manier om de organisatie tegen dergelijke aanvallen te beschermen. Het bestaat in een cloudopslaginfrastructuur die in staat is een grote hoeveelheid bedreigingsgegevens op te slaan..Een dergelijke beveiligingsmaatregel kan het huidige risico vergelijken met wat het heeft op de geheugenbewaarder en het vervolgens blokkeren in geval van nood.

Gewijzigde bestaande code

Cybercriminelen veranderen het ontwerp van bekende dreigingen om een ​​nieuwe en niet-herkende bedreiging te creëren door hun codes handmatig of automatisch toe te voegen. Het nieuwe product blijft veranderen terwijl het door verschillende netwerken gaat. De reden waarom ze onopgemerkt blijven, is dat het beveiligingsprotocol alleen op één variabele kan vertrouwen om te bepalen of een activiteit een vorm van cybercriminaliteit is. Sommigen van hen gebruiken hash-technologieën die een reeks teksten in de code gebruiken om de dreiging te identificeren. Als een enkel teken wordt gewijzigd, wordt het geheel een geheel nieuw.

Organisaties kunnen zichzelf beschermen tegen dergelijke aanvallen door polymorfe handtekeningen te gebruiken. Ze identificeren mogelijke bedreigingen door de inhoud van een programma te begrijpen en de verkeerspatronen uit het domein te bestuderen.

Nieuw gecreëerde bedreigingen

Cybercriminelen willen mogelijk een nieuwe cyberaanval maken door de code helemaal opnieuw te schrijven. Het vereist echter dat ze er veel geld in investeren. De organisatie moet misschien rekening houden met haar bedrijfsgedrag en dataflow, omdat op basis van deze kennis de beste cyberbeveiligingspraktijken kunnen worden ontwikkeld.

De beste manier om dergelijke aanvallen te voorkomen, is het implementeren van geautomatiseerde beveiligingen. Raadpleeg de beste praktijken van de organisatie om een ​​dergelijk probleem aan te pakken. Zorg ervoor dat alle onbekende bestanden en verdachte domeinen worden doorgestuurd voor onderzoek. Dit alles moet haastig worden gedaan om eventuele schade of voortgang van het bedrijfsnetwerk tot een minimum te beperken.

November 29, 2017