Back to Question Center
0

Semalt definieert Black Hat-technieken die uw SEO-campagne ondermijnen

1 answers:

Sommige website-eigenaren en marketingconsulenten beschouwen black hat-SEO als iets uit het verleden, terwijl dat niet het geval is. Het verdienen van echt verkeer en een hoge positie in de Google-algoritmen is een prestatie die elke online marketeer graag zou willen behalen. Sommige website-eigenaren hebben echter de neiging om schaduwtechnieken te gebruiken om de zichtbaarheid van hun bedrijf te vergroten en om hoge posities te behalen.

Als het gaat om de strafbaarstelling van Google, wordt onwetendheid niet overwogen. Als u ervoor zorgt dat uw conversie-zoekwoord hoog scoort in de algoritmen met behulp van achterbakse technieken, kunt u problemen ondervinden met Google.

Ivan Konovalov, een topprofessional van Semalt , waarschuwt voor enkele van de black hat-technieken en -hulpmiddelen die worden gebruikt door website-eigenaren en marketeers in de hoop de zichtbaarheid van hun bedrijven te vergroten en echt verkeer te genereren.

Aankooplinks

Weet je dat het verkopen en kopen van links die de Pagerank passeren blackhat SEO uitvoert? Nadat u een link naar een uitgever heeft verkocht, kunt u overwegen de beheerder het grootste belang te geven om de links op hun website op te nemen - image creator online. Als u dit niet doet, kan uw relatie met Google in het gedrang komen en kunt u worden gestraft vanwege onwetendheid die op de lange termijn kan worden vermeden.

Sleutelzinnen en sleutelwoordvulling

Overmatig gebruik van uw zoekwoorden in uw alternatieve afbeeldingstekst is een van de black hat-technieken die veel wordt gebruikt door marketeers. Het vullen van je sleutelzin op je tekst kan niet leiden tot je bestraffing, maar het zal je betrokkenheid bij bezoekers nadelig beïnvloeden.

Inhoud creëren die op specifieke sleutelzinnen is gericht

In het verleden kon het maken van zoekwoord-rijke inhoud u hoog scoren in de algoritmen. Het aspect is met de dagen zoals tegenwoordig veranderd, waardoor het creëren van inhoud die heel goed over een thema of een onderwerp uitgaat, hoger kan scoren dan inhoud met een goede keyworddichtheid.

Koppelingen verkrijgen naar sites van lage kwaliteit

Gastbloggen speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de zichtbaarheid van een merk. Het is echter verkeerd om te bloggen op websites van lage kwaliteit met het doel om links te krijgen en dit kan uw ranglijst in gevaar brengen.

Verkoop van advertentielinks

Koppelingsschema is een black hat-techniek waarbij een tekstlink naar een uitgever wordt verkocht. Contentmarketeers noemen het reclame, maar Google noemt het een black hat-techniek..In eenvoudige bewoordingen betekent het koppelen van schema het kopen van advertentieruimte en vervolgens het toevoegen van een link naar een gegenereerde inhoud.

Aanvaarden van links in ruil voor gratis producten

Website-eigenaren hebben gratis producten naar klanten gestuurd in ruil voor een link naar een productbeoordeling. Dit scenario wordt door Google beschouwd als een black hat-techniek. Om te voorkomen dat deze black hat-techniek wordt uitgevoerd en u wordt gestraft door Google, kunt u overwegen om 'rel = "no follow" -script toe te voegen aan uw productbeoordelingslink.

Gebruik van geoptimaliseerde interne links en inkomende links

Over-optimalisatie van interne links kan je in de problemen brengen. Interne links zijn bedoeld om uw link door uw website te verspreiden. Om de aandacht van uw publiek te trekken en ze op uw site te laten klikken, gebruikt u natuurlijke en interactieve taal in plaats van u te concentreren op het overoptimaliseren van uw conversiezoekwoord.

Gebruik van irrelevante sleutelzinnen om hoog te scoren in de algoritmen

Wat inhoudmarketing betreft, is het creëren van originele en nieuwe inhoud van het grootste belang. Het toevoegen van irrelevante zoekwoorden aan nieuw gegenereerde inhoud kan u echt in de problemen brengen. Google heeft een manier om het exacte onderwerp van de inhoud te identificeren met behulp van de Latent Semantic Indexing-tool.

Artikel draaien

Handmatige of automatische technieken gebruiken om bestaande artikelen te laten draaien, wordt beschouwd als zwarte hoed SEO. Als u wordt betrapt op gesponnen artikelen, betaalt u een boete voor het dupliceren van inhoud. Vermijd deze black hat-techniek door te betalen voor originele en nieuwe inhoud.

Gebruik van lokaaspagina's en het inschakelen van laagwaardige pagina's

Website-eigenaren hebben een methode om een ​​pagina te krijgen die hoog op de ranglijst van de algoritmen staat en vervolgens de pagina met laagwaardige pagina's in te schakelen. U zou tijdelijk hooggeplaatst kunnen worden, maar Google zal uw techniek op de lange termijn uitzoeken. Verdien echt verkeer door op uw pagina inzichtelijke en interactieve inhoud te plaatsen.

Black hat-technieken worden vaak gebruikt door website-eigenaren en marketeers om de zichtbaarheid van hun bedrijf te verbeteren door gebruik te maken van de niet-betaalde resultaten. Het gebruik van black hat-technieken kan je zoekmachine-optimalisatie volledig doden en niet-duurzaam maken. In plaats van high te worden gerangschikt door black hat-technieken te gebruiken, zoals het uitwisselen van links en het vullen van metabeschrijvingen, overweeg dan het oefenen van white hat SEO door je klanten te engageren en hun vertrouwen te verdienen.

November 29, 2017
Semalt definieert Black Hat-technieken die uw SEO-campagne ondermijnen
Reply