Back to Question Center
0

Semalt: e-mailmarketing zonder back-hattechnieken

1 answers:

Het is belangrijk om te voorkomen dat u de zwarte hoed-lijn overschrijdt als het gaat om e-mailmarketing. Sommige SEO-specialisten hebben algemene voorwaarden vastgelegd om dit mogelijk te maken, terwijl andere onervaren SEO-marketeers niet eens weten hoe ze hun bedrijf naar een hoger plan kunnen tillen. Hier zijn de vijf punten aangeboden door Igor Gamanenko, de Semalt Customer Success Manager, waarmee u rekening moet houden om uw online veiligheid te garanderen.

Vermijd Craigslist:

Het is verplicht om craigslist te vermijden als u succes op het internet wilt behalen. Craigslist is een verleidelijk doelwit voor Black Hat SEO-experts en e-mailmarketeers, maar ze hebben een team van advocaten die je naar de rechtbank kunnen slepen als blijkt dat je betrokken bent bij sommige illegale activiteiten - gioco baby biliardino.

Zolang u miljoenen geverifieerde accounts kunt genereren en over veel IP-adressen beschikt, moet u Craigslist nooit uitdagen, omdat deze u mogelijk melden aan de zoekmachines . Je moet blij zijn als je de positie van je site hebt verbeterd zonder betrokken te raken bij een aantal illegale activiteiten.

Ontdoen van anonieme mensen

Een anonieme persoon kan uw reputatie op internet schaden. Terwijl u e-mailmarketing doet, moet u ervoor zorgen dat u ze vermijdt en hun IP-adressen zo snel mogelijk blokkeert. e-mails omdat ze er zijn om uw persoonlijke gegevens te stelen en uw sociale media-profielen te vernietigen.

Neem de kust van de radar

Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat het verzoek om veel e-mails van onbekende servers of landen zoals India of Rusland te sturen, voor u problemen kan veroorzaken. Daarom moet u de IP-adressen van die landen niet gebruiken terwijl u e-mails naar uw klanten of een grote lijst met mensen verzendt. Je moet offshore van de radar halen door je IP-adres te verbergen, zodat niemand je kan misleiden of op een of andere manier chanteren.

Zeer zielige domheid (VPS)

Het is geweldig om een ​​VPS-server of een dedicated server te gebruiken op basis van uw vereisten. Bijna alle mensen in zakelijke en sociale mediamarkten, evenals digitale marketeers, gebruiken VPS of dedicated servers terwijl ze e-mails versturen om promotionele redenen. Als u een van hen bent, moet u zich niet bezighouden met black hat e-mailmarketing omdat dit problemen voor u en uw bedrijf op internet veroorzaakt.

Conclusie

Je moet nooit vergeten dat e-mailmarketing met zwarte hoedjes maar een paar dagen werkt. Maar daarmee kun je geen leads genereren en kan je niet veel verdienen met je online business. De e-mailmarketingtechnieken van de zwarte hoed zijn niet betrouwbaar en kunnen geen succes garanderen. Daarom zou je de grootste aandacht moeten besteden aan white hat e-mailmarketing en sociale media-vaardigheden. Het zal enige tijd duren, maar de resultaten zijn fantastisch en levenslang. Voor zowel kleine als grote bedrijven is het verplicht om te kiezen voor witte technieken en je moet nooit de zwarte hoedlijn overschrijden als je niet online gestraft wilt worden.

November 29, 2017