Back to Question Center
0

Semalt: een site op uw computer of Android-telefoon blokkeren

1 answers:

Of u nu uw kind beschermt of de persoonlijke informatie verbergt, er zijn enkele manieren om ongewenste sites van uw computer of mobiele apparaat te blokkeren. Veel mensen maken zich zorgen over hun online privacy en willen bepaalde websites blokkeren om de veiligheid van hun en hun kinderen te waarborgen. Sommige websites bevatten mogelijk virussen, malware en bots. Er zijn kansen dat ze ook vervelende inhoud bevatten of dat iemand je privégegevens kan stelen. Natuurlijk kunt u die sites vermijden, maar dat is niet de permanente optie en u moet ook serieuze maatregelen nemen - certificate of fitness examination answers.

Een website op de Windows-computers blokkeren:

Max Bell, de Semalt Customer Success Manager, stelt dat er een aantal manieren zijn om een ​​website te blokkeren, en u kunt de methode selecteren op basis van uw browser, uw netwerkrouter en de volledige werking systeem. Een belangrijke ruggengraat van internet is het DNS-systeem dat eenvoudige en gemakkelijk te onthouden namen zoals www.google.com en IP-adressen vertaalt. Terwijl u de DNS-server gebruikt om naar de sites te gaan, heeft uw computer iets dat bekend staat als het Hosts-bestand. Dit bestand wordt gebruikt om toegang tot verdachte sites uit te schakelen. De volgende methode is effectief voor zowel Windows 7- als Windows 8-gebruikers:

  • U moet het beheerdersgedeelte van uw computer openen en inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord en ga vervolgens naar C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc.
  • Klik op een bestand met de naam gastheren en kies het Kladblok uit een lijst met programma's. Klik op de knop OK en bewerk het bestand.
  • Aan het einde van dit bestand moet u de URL's invoegen die u mogelijk wilt blokkeren. Hiertoe kunt u aan het einde van dit bestand enkele regels toevoegen, met 127.0.0..2. Dan moet je de naam van de website schrijven en hem blokkeren.

Een site op uw Android-telefoon blokkeren:

Voor een Android-gebruiker zijn er enkele tips en dingen om te onthouden. Als u bijvoorbeeld de geroote telefoon hebt, kunt u de sites eenvoudig blokkeren door het Hosts-bestand op het apparaat te bewerken en de hackers naar andere webpagina's te leiden. Hiervoor hebt u de bestandsbeheerder en de teksteditor nodig. De beste optie is om ES File Explorer te gebruiken, waarmee we meerdere taken tegelijkertijd kunnen uitvoeren.

  • Installeer de ES File Explorer en tik bovenaan op een menuknop.
  • In de systeemmap ziet u het bestand met de naam Hosts. Je moet erop tikken en naar het pop-upmenu gaan. Hier moet je de optie ES Note Editor bereiken.
  • Tik op die bewerkingsknop en bewerk het bestand. Hier moet u de URL's en namen van de site schrijven die u wilt blokkeren.
  • Vergeet niet om hun DNS door te verwijzen en type 127.0.0.2 www.blockedwebsites.com in de nieuwe regel.
  • Start de Android-telefoon opnieuw op nadat u de bovenstaande dingen hebt gedaan

Als u vindt dat deze methode vrij complex is, moet u de antivirus-apps zoals Trend Micro installeren waarmee u de verdachte websites automatisch kunt blokkeren. Je hoeft alleen maar deze app te installeren en te activeren. Ga naar het gebied Opties> Veilig en veeg naar Ouderlijk toezicht. Hier moet je klikken en een account instellen. Nadat het account is gemaakt, kunt u het als geblokkeerde lijsten in uw app aanduiden en de websites toevoegen die u per keer wilt blokkeren.

November 29, 2017