Back to Question Center
0

Semalt Expert levert een overtuigend overzicht van zoekmachines

1 answers:

Vóór de introductie van het internet in de ranglijst waren er zoekmachines die er voornamelijk aan werken online-gebruikers te helpen hun voorkeursinformatie online te vinden. Bestaande programma's zoals "Archie" en "Gopher" verzamelden informatie en bewaarden de informatie op servers die met internet waren verbonden.

Michael Brown, een topexpert van Semalt , deelt in het artikel een aantal boeiende kwesties die zullen helpen om je SEO-campagne een boost te geven.

Hoe zoekmachines werken

Zoekmachines zijn volledig afhankelijk van webspiders om documenten en bestanden van het web op te halen - rehvi taastamine. Webcrawlers werken aan het doornemen van alle beschikbare webpagina's die op het web zijn gevonden en bouwen een lijst met documenten en programma's op via een proces dat webcrawling wordt genoemd.

Webcrawlers beginnen met het verzamelen van informatie van de meest populaire gebruikte pagina's en de servers met veel verkeer. Door een favoriete site te bezoeken, volgen spinnen elke link binnen een site en indexeren ze elk woord op hun pagina's.

De geboorte van Google Search Engine

Google is een van de best gerangschikte zoekmachines die is begonnen als academisch platform. Volgens een release die is gemaakt met betrekking tot hoe Google is ontwikkeld, impliceren Lawrence Page en Sergey Brin dat het oorspronkelijke systeem is gebouwd om twee of drie webcrawlers tegelijkertijd te gebruiken. Elke crawler is ontwikkeld om bij benadering 320 verbindingen met de webpagina's in één keer bij te houden.

Google sloeg de krantenkoppen toen hij vier spiders gebruikte, en hun systeem kon 99 pagina's per seconde doorsnijden. Gedurende die tijd genereerde het systeem een ​​geschatte snelheid van 600 kilobytes rapporten per seconde. Het debuut Google-systeem werkte aan het leveren van enkele URL's aan de webspiders via een server..Om de maximale tijd voordat een online gebruiker zijn documenten en programma's haalt te minimaliseren, had Google zijn Domain Name Server (DNS).

Google keek en analyseerde een HTML-pagina en nam nota van het aantal woorden binnen een pagina en de specifieke locatie van woorden. Woorden die in de metatags en ondertitels reflecteerden, kregen voorrang tijdens een zoekopdracht door gebruikers. Google spider is ontwikkeld om woorden van het grootste belang te indexeren zonder artikelen "de", "een" en "een" op te nemen. In andere webcrawlers wordt echter een andere benadering gevolgd voor het indexeren van belangrijke woorden in vergelijking met Google.

Om de zoekervaring optimaal te maken, gebruikte Lycos de benadering om de frase die is opgenomen in de metatags te volgen en de 100 meest gebruikte woorden te markeren. Als het om AltaVista gaat, is de aanpak heel anders. Het indexeringsproces houdt in dat elk woord op een pagina wordt vermeld, om nog maar te zwijgen van de artikelen 'an', 'a' en 'the'.

De toekomstige zoekopdracht

Volgens Booleaanse operatoren controleert de motor de zinsdelen en woorden terwijl deze door een gebruiker worden ingevoerd. Letterlijk zoeken dat werkt aan het elimineren van ongewenste zoekopdrachten helpt om het beste resultaat op het web te vinden. Concept-gebaseerd zoeken is van het grootste belang als het gaat om het zoeken naar informatie. Dit onderzoek werkt aan het gebruik van statistische analyse op de pagina's met de zinnen waarin u bent geïnteresseerd.

Gevolgen van metatags voor zoeken op het web

Meta-tags spelen een essentiële rol als het gaat om contentmarketing . Meta-tags staan ​​website-eigenaren toe om converteren van zoekwoorden en zinnen te indexeren. Spiders identificeren metatags die niet correleren met de inhoud en omgekeerd. Het belang van metatags kan niet worden onderdrukt. Ze spelen een rol bij het identificeren van de juiste frases die overeenkomen met de zoekopdracht van de gebruiker.

Webzoekmachines werken door de tijd te verminderen die online bezoekers nodig hebben om inhoud en computerprogramma's te vinden. In het verleden hield het verkrijgen van waardevolle informatie en programma's van het internet in dat je moest weten hoe Veronica en Archie werkten. In de moderne wereld beperkt een flink aantal internetgebruikers zich volledig tot het internet, een sleutelfactor die heeft bijgedragen aan de groei van webzoekmachines.

November 29, 2017