Back to Question Center
0

Semalt Expert onthult 3 soorten SEO- en contentontwikkelingsartikelen

1 answers:

Contentontwikkeling en zoekmachine optimalisatie kan uw marktaandeel vergroten. Dit geldt vooral als je een geweldig product hebt dat aan klanten voldoet. Hoewel het doel van contentmarketing is om het verkeer naar uw bedrijf te leiden, zal de kwaliteit van uw product of dienst klanten behouden.

Lisa Mitchell, de Customer Success Manager van Semalt , definieert de belangrijkste redenen waarom u zich kunt bezighouden met contentmarketing:

  • Een bron van nuttige informatie zijn voor klanten en prospects.
  • U begrijpt uw ​​cliënten en kunt hen helpen door waardevolle informatie te verstrekken, zodat u ervaringen kunt onderwijzen en delen.
  • De uiteindelijke prijs is het verkeer. Om verkeer te genereren, kunt u drie soorten hoofdartikelen gebruiken.

Zuiver SEO-artikelen

Gesprekken met klanten, tweets en chatter van Facebook, Quora of Reddit kunnen een op een trefwoord gebaseerd artikel inspireren. Wanneer u inspiratie opdoet om alles over het trefwoord te schrijven en te leren, kunt u het artikel voor pure SEO schrijven.

Het belangrijkste kenmerk van een dergelijk artikel is de dichtheid van het sleutelwoord. Dit komt omdat het artikel meer gericht is op het rangschikken van zoekpagina's dan op het verstrekken van informatie. Mogelijk hebt u dergelijke artikelen geschreven, waarbij u hulpmiddelen gebruikt om de dichtheid van zoekwoorden te bepalen. Dergelijke artikelen zijn vaak saai, een gevolg van sleutelwoorden die in de artikelen zijn gepropt..

Trefwoordgerichte inhoud

Dit is meer gericht op het verstrekken van nuttige informatie aan lezers. Dus wanneer u een dergelijk artikel schrijft, verzamelt u informatie, maakt u deze nuttig en zorgt u vervolgens dat deze gemakkelijk te lezen en te begrijpen is.

Tot slot beschouw je je zoekwoorden en voeg ze in de tekst in. Dit is gemakkelijk: u moet een paar aanpassingen aanbrengen om ervoor te zorgen dat de zoekwoorden er natuurlijk uitzien in de tekst. Uw doel is om een ​​lezer zich geïnformeerd of bevoegd te maken over het onderwerp na het lezen van het artikel.

Inhoud die u wilt delen

U kent uw klantenkring vrij goed en geniet ervan om uw ding te doen, in dit geval het runnen van uw bedrijf. Je kunt het marketingpad verlaten en artikelen maken over dingen die je met je publiek wilt delen. Het kan te maken hebben met uw bedrijf, hobby's, actuele lokale of wereldwijde zaken en alles wat u verder wilt delen. Het is natuurlijk verstandig om uw onderwerpen verstandig te kiezen.

Aan de andere kant kunnen het alleen maar interessante dingen zijn. Hoe dan ook, je schrijft deze artikelen op een ontspannen manier omdat je wilt dat lezers iets krijgen dat misschien geen deel van je bedrijf uitmaakt.

Voor deze artikelen, zou u zich niet op sleutelwoorden moeten concentreren. Dus je verwacht niet iets te verwachten met betrekking tot SEO en marketing met deze berichten. Dergelijke berichten kunnen uw klanten echter de mogelijkheid bieden om op een meer intiem niveau met u te communiceren. Het breekt ook de monotonie van andere soorten inhoud die u plaatst.

Voor jou om te onthouden

Een klein beetje hier en daar is vaak voldoende om een ​​artikel voor een bepaald zoekwoord te optimaliseren. Als u een sleutelwoord vindt waarmee u uw SEO-ranglijst kunt verbeteren, kunt u er onderzoek naar doen, schrijven, bewerken en uiteindelijk publiceren.

Eenvoudige zoekwoorden worden vaak verwaarloosd door bedrijven als ze geacht worden laag te scoren bij algemene zoekopdrachten. Als u echter goed scoort op een paar van dergelijke zoekwoorden, krijgt u meer verkeer. Het is gemakkelijker om ook op deze zoekwoorden te focussen omdat de concurrentie minimaal is.

November 29, 2017
Semalt Expert onthult 3 soorten SEO- en contentontwikkelingsartikelen
Reply