Back to Question Center
0

Semalt Expert Praat over backlinksoorten

1 answers:

Het internet biedt een platform voor tal van activiteiten. In het geval van e-commerce kan men in staat zijn om meerdere digitale marketing taken uit te voeren voor hun website. De meeste webmasters zijn afhankelijk van digitale marketingvaardigheden, zoals contentmarketing en Social Media Marketing (SMM). Aangezien mensen hun marketingtaken blijven uitvoeren, voldoen mensen nog steeds aan hun aspecten van het houden van hun websites.

Zoekmachineoptimalisatie ( SEO ) is een digitale marketingtechniek die afhankelijk is van het rangschikken van een website op de zoekmachines voor bepaalde gunsten. SEO maakt gebruik van digitale marketingmethoden, zoals sleutelwoorden voor onderzoek, het maken van content en backlinking - better search engine ranking. Backlinking is een effectieve SEO-strategie die zeer nuttig kan zijn. Bij het uitvoeren van SEO voor uw bedrijf, is het essentieel om de verschillende soorten backlinks te kennen die aanwezig zijn voor elke online transactie.

Sommige soorten backlinks worden in deze handleiding gegeven door de Customer Success Manager van Semalt , Max Bell:

Nofollow en volg-links volgen

Soms wilt u misschien een backlink krijgen van een website of domein met behulp van een eenvoudige querystring..In dit geval kan een rel-kenmerk op Google bepalen welk type backlink u op uw website gebruikt. Do-follow-links kunnen uw site snel helpen rangschikken in de Google -zoekmachine . U kunt echter een aantal problemen ondervinden tijdens het gebruik van sommige links zonder follow-up, met name op Google. Deze backlinks hebben hun voordeel op het algoritme van andere zoekmachines zoals Bing of Yahoo.

Natuurlijke en SEO-links

Bij het uitvoeren van SEO is het goed om de bron van links te beschouwen. Natuurlijke links zijn links die afkomstig zijn van legitieme bronnen. Backlinks kunnen uw website een goede bron van verkeer geven en de site een positief rankingvoordeel opleveren in de zoekmachines. Onnatuurlijke SEO-links kunnen ervoor zorgen dat een site strenge straffen ontvangt voor de zoekconsole. Deze links zijn afkomstig van black hat SEO bureaus die betaalde backlinks beloven om een ​​site snel te rangschikken. Vermijd dergelijke koppelingen omdat ze kunnen leiden tot de deindexering van uw site van de SERP's.

Levenslange of gehuurde links

De bron van de backlinks is altijd belangrijk. Legitiem verworven koppelingen bieden de kans op meer, waardoor een back-up van het leven wordt gecreëerd. Dit aspect is het concept dat succesvolle bedrijven gebruiken om hun succes te behalen. Gehuurde links zijn afkomstig van bronnen zoals de betaalde links. Deze backlinks vormen alle andere links met een gemeenschappelijke bron, referral-spamdomeinen. Het kan een bot-verkeer zijn dat geen enkele verkoop oplevert.

Conclusie

Zoekmachineoptimalisatie is een belangrijke techniek voor het uitvoeren van online activiteiten. SEO biedt bijvoorbeeld personen de mogelijkheid om talloze bronnen van klanten online te hebben en om andere bezoekers vanuit verschillende hoeken over het web te krijgen. SEO vindt plaats via vele manieren en procedures. In elke SEO-praktijk zijn backlinks een dagelijkse ontmoeting die webmasters kunnen vinden in hun internetmarketingplannen. In

November 29, 2017
Semalt Expert Praat over backlinksoorten
Reply