Back to Question Center
0

Semalt Expert - SEO-experts die u nodig hebt om een ​​wedstrijd te winnen

1 answers:

Welke SEO ken je? Voor de meeste mensen is er maar één. Maar in de praktijk kan zoekmachineoptimalisatie worden onderverdeeld in verschillende branches. In feite kan het verschil tussen deze subcategorieën een lange weg helpen om u te helpen begrijpen wat uw website nodig heeft voor een betere ranking - partes de una camara de fotografia. Houd er rekening mee dat u alle soorten SEO nodig zult hebben, omdat elk belangrijk is op zijn eigen unieke manier.

Frank Abagnale, de Customer Success Manager van Semalt , definieert de SEO-experts die je nodig hebt om mee om te gaan.

De on-page expert

Dit is de go-to-guy als je een balans moet vinden tussen de inhoud op de pagina, de sitestructuur en het HTML-aspect van de website. Wanneer u deze persoon betrekt, is uw inhoud solide, uitgebreid en informatief, om nog maar te zwijgen van de ideale opmaak die duidelijk wordt. Om hieraan toe te voegen, bevat de expert op de pagina een correcte URL-structuur plus inkomende en uitgaande links van hoge kwaliteit. Het is duidelijk dat de man eenvoudig de zwakheden en sterke punten van uw website zal beoordelen met een eenvoudige audit.

De off-page deskundige

Vraag de off-page SEO-expert naar kwaliteitslinks en hij / zij zal u vertellen dat dit een paar zijn. Desalniettemin zullen ze deze via hun expertise nog steeds voor u krijgen. Beter nog, ze kunnen er zelfs achter komen waar de concurrentie deze links vandaan haalt..Alsof dat niet goed genoeg is, maakt de off-page SEO-expert gebruik van uw sociale media-accounts om het werk voor u te doen. Voor hen, als uw site niet wordt gezien, doen ze hun werk niet goed.

De inhoudsgoeroe

Noem hem de woordenschrijver of toetsenbordstrijder als je wilt. Ze hebben gewoon een talent om woorden te laten praten. Hoewel je technisch kunt denken dat ze SEO-experts op de pagina zijn omdat ze uiteraard met frisse, informatieve inhoud komen, besteden ze uren en uren aan het identificeren van de ideale zoekwoorden om hun inhoud op te baseren. Ongeacht in welke niche je actief bent, deze goeroe zal altijd leveren.

De technische SEO-expert

Google en andere zoekmachines publiceren periodiek zoekalgoritmen die het SEO-spel veranderen. Wanneer een dergelijke update wordt aangekondigd, hebt u de technische SEO-expert van uw kant nodig. Als (God verhoede) uw website wordt beïnvloed door het nieuwste Google-algoritme, kan het kelderen vanaf de eerste pagina van een zoekresultaat en duurt het eeuwen voordat het is hersteld en keert u terug naar de eerste pagina. Dit is waar de technische SEO-expert je te hulp komt. Ze helpen u hoog te scoren voor concurrerende zoekwoorden, wat resulteert in meer conversies en verkopen. U kunt op hen rekenen om uw website door zoekmachines te beschermen tegen belemmerende algoritmen.

De analyticus

De analyticus is die expert die uren besteedt aan het doornemen van de verstrekte of verzamelde gegevens van verschillende webbewakingstools. Wanneer de positie van uw website voor een bepaald zoekwoord wegvalt of wanneer een algoritme wordt toegepast, zijn het de analytische experts die weten wat er is gebeurd en wat moet worden verholpen.

Zoals u hebt gemerkt, is SEO een teaminspanning. Wanneer een team van experts de hoofden bij elkaar brengt, is vuurwerk toonaangevend. De sterke punten worden gecombineerd en zwaktes teniet gedaan.

November 29, 2017