Back to Question Center
0

Semalt Expert: Sticky Facts over SEO

1 answers:

Wanneer iemand online werkt, zal hij / zij ontdekken dat het onmogelijk is zinvolle inhoud te creëren door te vertrouwen op een enkele tactiek of overtuiging. Daarnaast is er geen unieke oplossing voor de online problemen. Hetzelfde geldt voor SEO-marketing . Om het verkeer te verbeteren en klanten naar een site te halen, moeten site-eigenaren hun inhoud optimaliseren om dit te bereiken, vooral als ze doelgroepen uit meerdere zoekopdrachten tegelijk willen hebben.

Het is belangrijk om creativiteit te ondersteunen met zinvolle informatie om deze te ondersteunen. Het volgende is een lijst van zes SEO-factoren, aangeboden door Ivan Konovalov, de Semalt -deskundige, die marketing zeker nog succesvoller zal maken:

SEO-account buiten de pagina en op de pagina

Er zijn twee sleutelelementen van een succesvolle SEO-campagne : het aantrekken van links naar de site en het maken van inhoud en berichten die relevant zijn voor de zoekwoorden en zinsdelen waarnaar online gebruikers zoeken op de zoekmachine - коммутатор 8 портов цена. Deze elementen staan ​​respectievelijk bekend als off-page en on-page optimalisatie..Het eerste wat met SEO te maken heeft, is ervoor te zorgen dat de inhoud op de site relevant is voor wat de doelgroep nodig heeft, wil de site goed scoren voor de zoekwoorden. Hoezeer het ook wat verkeer met zich meebrengt, het brengt je alleen maar zo ver. De tweede strategie is het creëren van inhoud waarvan andere mensen waarde kunnen vinden tot het punt dat ze ernaar willen linken. Deze koppelingen als een blijk van vertrouwen en het vergroten van de betrouwbaarheid.

Maandelijkse zoekopdrachten

De eerste plaats die nieuwe klanten ooit over een site of een merk zullen horen, is via internet. Als er geen site-optimalisatie plaatsvindt om de belangen van dergelijke mensen te behartigen, zal de site waarschijnlijk nooit in hun geheugen bestaan.

Paginatitels belangrijk

Een ernstige maar veel voorkomende fout die de meeste marketeers maken, is dat ze geen boeiende paginatitel hebben op de resultatenpagina van de zoekmachine . Het is belangrijk om een ​​gerichte paginatitel te hebben na het maken van boeiende en relevante inhoud. Het is een SEO-element dat ook gebruik maakt van de trefwoorden en zinsdelen die mensen die de zoekmachines gebruiken gebruiken.

Overtuigende metabeschrijvingen verhogen de klikfrequenties

Effectieve metabeschrijvingen moeten minimaal 155 tekens lang zijn. Het is een korte preview van wat de gebruiker zou verwachten als ze eenmaal op de link klikken die door de zoekmachine wordt geboden. Ervoor zorgen dat de website een pakkende metabeschrijving heeft, of overtuigend genoeg, vergroot de kans dat bezoekers erop klikken. Zorg ervoor dat u voor elke pagina een unieke metabeschrijving heeft om de kans te vergroten dat u klikt, omdat de targeting zowel voor woorden als voor interesses wordt verbeterd.

De top vijf resultaten ontvangen 75% van de kliks

Site-eigenaren moeten begrijpen dat hoe hoger de lijst met resultaten op de resultatenpagina van zoekmachines staat, hoe hoger de verwachte klikfrequentie. Richt de marketinginspanningen altijd op verschillende waardevolle zoekwoorden en maak relevante inhoud rond deze woorden voor een kans van 75,7% klikfrequenties.

November 29, 2017
Semalt Expert: Sticky Facts over SEO
Reply