Back to Question Center
0

Semalt Expert - Tijdbesparende problemen met 6 soorten negatieve SEO

1 answers:

Tegenwoordig zijn er veel websites ontwikkeld en is het voor ons moeilijk geworden om onderscheid te maken tussen white hat SEO en black hat SEO . Negatieve SEO is iets waar u zich zorgen over moet maken, omdat het geen veilige strategie is om de gewenste resultaten te behalen. Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat negatieve SEO veel bedreigingen heeft en dat je ervoor kunt zorgen dat zoekmachines je site een leven lang verbannen krijgen.

Hier heeft Jason Adler, de Customer Success Manager van Semalt , gesproken over zes soorten negatieve SEO om op te letten.

Voordat we ingaan op de details van de post, wil ik u hier vertellen dat negatieve SEO een reeks strategieën is die worden gebruikt om de rangen van de concurrent te verminderen, zodat uw eigen site goede rangen krijgt in de resultaten van de zoekmachine. Meestal bouwen mensen onnatuurlijke links op, publiceren ze de inhoud opnieuw en wijzigen ze de vooruitzichten van de site om problemen te veroorzaken voor de webmaster - misurare carica batteria tester. Negatieve SEO zou uw rang opeens niet laten vallen. In plaats daarvan duurt het even voordat uw site is verdwenen uit de resultaten van de zoekmachine.

Verbindingsbedrijven

Een paar spamlinks kunnen geen kwaad aan een website. Dat is de reden waarom verschillende mensen linkboerderijen gebruiken om koppelingen te genereren in een aanzienlijk aantal. Ze krijgen dergelijke links van onderling verbonden websites en krijgen ze aangepast met de ongepaste sites. Een paar maanden geleden verloor een website zijn positie vanwege de link-farm en de eigenaar verwijderde duizenden links met de ankerteksten die door zijn concurrenten waren gepost. Het voorkomen van negatieve SEO-aanvallen is mogelijk. Hiervoor moet u regelmatig de backlinks van uw website bekijken en de groei van de site volgen.

schrapen

Schrapen is waar uw artikelen worden gekopieerd van andere websites en het creëert problemen met dubbele inhoud op internet. Wanneer Google ontdekt dat veel artikelen aanwezig zijn met dezelfde tekst, kan dit schadelijk zijn de rangorde van uw site. Meestal zijn de zoekmachines slim genoeg om te achterhalen waar de originele artikelen voor het eerst zijn gepubliceerd. Copyscape is een uitstekende tool om te voorkomen dat u in grote mate scrapt. U moet de premiumversie krijgen en keer op keer duplicaten vinden week. Probeer te vinden waar uw artikelen worden gepubliceerd en verwijder ze koste wat het kost.

Krachtig kruipen

Er zijn tijden dat u wanhopig wilt weten wie uw concurrenten zijn en hoe snel hun websites worden gerangschikt. Het is allemaal een kwestie van kruipen en kan enige tijd duren. Je moet nooit je webpagina's crawlen, omdat dit een negatieve invloed kan hebben op de algehele prestaties van je site. Als u constateert dat uw website langzaam werkt, neemt u contact op met het hostingbedrijf of een webmaster voor nuttige suggesties en tips.

Inhoudsmodificatie

Content modificatie, herschrijven en draaien is geen goed idee. Het is een kortere weg en kan u niet de gewenste resultaten opleveren. De meeste inhoud die wordt herschreven of gesponnen, wordt als spam beschouwd. Als u black hat SEO of negatieve SEO wilt vermijden, is het verplicht dat u nieuwe inhoud schrijft en geniet van een website met hoge autoriteit. U dient uw inhoud niet te wijzigen omwille van backlinks aangezien Google uw site op de zwarte lijst kan zetten.

De site geïndexeerd krijgen

Het is niet nodig om uw website steeds opnieuw te laten indexeren. Zelfs de kleine wijzigingen in robots.txt kunnen blijvende indrukken achterlaten. U moet regelmatig de links en backlinks van uw site controleren om de kwaliteit ervan te waarborgen. Rank Tracker is een goede tool die kan worden gebruikt om de geautomatiseerde koppelingen naar uw webpagina's te testen. U kunt deze tool downloaden en installeren om dagelijkse of wekelijkse updates te krijgen.

Het hacken van de website

Als de aanvallers proberen uw persoonlijke gegevens te stelen, proberen ze mogelijk uw zoekmachine-optimalisatie te beschadigen. Dit alles kan de reputatie van uw site en de rangorde van zoekmachines aantasten. Daarom moet u de tips van Google volgen omdat deze alle gebruikers tegen hackers wil beschermen. Negatieve SEO kan met uw website worden gedaan als u geen aandacht besteedt aan de bescherming van uw online gegevens.

November 29, 2017