Back to Question Center
0

Semalt Expert: Waarom wegblijven bij Black Hat SEO?

1 answers:

Het is de bedoeling van elke persoon die een website bezit of bouwt om deze een doel te laten dienen. Bestraffen door erkende zoekmachine s is daar niet een van. SEO heeft zowel een goede als een donkere kant. Een van de goede SEO-praktijken die aan de regels voldoen, is het creëren van relevante en eenvoudig te vinden inhoud die voldoet aan de behoeften van een doelgroep - buy high pr links cheap.

De duistere kant van SEO betreft methoden die beter bekend staan ​​als "zwarte hoed." Ze omvatten alle onethische activiteiten die helpen een website hoog op de SERP te plaatsen. De mensen die betrokken zijn bij de techniek van de zwarte hoed, proberen meestal de bochten te slepen om veel verkeer te krijgen zonder werk te verrichten.

Igor Gamanenko, een topspecialist van Semalt Digital Services, karakteriseert deze op de volgende manier:

  • Ze houden zich niet aan de regels en voorschriften voor zoekmachines
  • Slechte gebruikerservaring
  • Onethische presentatie van inhoud op zowel visuele als niet-visuele manieren

Aanvankelijk werd gedacht dat de meeste van wat nu als zwarte hoed wordt beschouwd, legitieme manieren zijn om verkeer te genereren en hoog te scoren in de SERP's. Pas toen de SEO-gemeenschap ontdekte dat het voortdurende gebruik ervan websites en merken in gevaar bracht..Het ondermijnde de algehele kwaliteit van de site en de relevantie ervan op de pagina met zoekresultaten. De voordelen van het gebruik van black hat-technieken zijn van korte duur en bieden beperkte winst in ranglijsten. Bovendien, als de eigenaar van de site dergelijke technieken gebruikt, neigen zoekmachines ertoe de site te bestraffen of te verbieden dat deze in de resultaten van de zoekmachine verschijnen (wat zeldzaam is). Sancties hebben negatieve gevolgen voor het zoekverkeer en voor ranglijsten. Black Hat-strategieën bieden een kortzichtige oplossing voor het probleem waarmee alle bedrijven momenteel worden geconfronteerd, namelijk om hun klanten op een continue basis in de toekomst van relevantie te voorzien.

SEO-experts adviseren om geen van de volgende methoden te gebruiken om verkeer naar de site te krijgen:

Trefwoordvulling

Het omvat het opnemen van zo veel van de hooggeplaatste zoekwoorden in de inhoud van de website om de zichtbaarheid en de kans op weergave in de zoekresultaten voor verschillende zoekopdrachten te vergroten. Wanneer dit gebeurt, maakt het de inhoud onnatuurlijk en wanneer zoekmachines dit achterhalen, bestraffen ze de site omdat het de gebruikerservaringdoelstelling van zoekmachines ondermijnt.

Onzichtbare tekst

De techniek omvat het insluiten van een reeks sleutelwoorden op een witte achtergrond, waardoor deze onzichtbaar voor de bezoekers wordt gemaakt. De zwarte hoed weet echter dat de spiders die de site crawlen ze zullen vinden en indexeren, waardoor het domein op de pagina met zoekresultaten wordt weergegeven. Gebruikers worden alleen naar de pagina geleid om irrelevante content te vinden en dus een slechte ervaring.

Doorgangspagina's.

Dit zijn nep bestemmingspagina's die de crawlspiders en gebruikers presenteren met geheel andere inhoud en URL's. Het zijn pogingen om de zoekmachine te manipuleren om de site hoger te rangschikken.

Black Hat-strategieën, hoe onethisch ook, zijn zeer verleidelijk en het is zeer begrijpelijk omdat ze resultaten op korte termijn hebben. Als de website echter wordt ontdekt, kan hij meer verliezen in zijn rangschikking, of nog erger, verbannen uit de SERP's.

November 29, 2017