Back to Question Center
0

Semalt Expert weet hoe hij Google Analytics kan bevrijden van lawaai

1 answers:

Het uitvoeren van methodologische audits van Google Analytics is erg belangrijk. Verderop, Ivan Konovalov, een topexpert van Semalt , vertelt je hoe je ruis kunt wegwerken met enkele fundamentele filters.

Google Analytics is een van de krachtigste platforms voor het verkrijgen van inzicht en waardevolle informatie over uw websites. Ze kunnen allemaal direct of indirect van invloed zijn op de groei van uw bedrijf. Voordat je een aantal van de pakken gaat uitgraven, moet je een aantal belangrijke beslissingen nemen en de betrouwbare bronnen kiezen om van het geluid af te komen.

Het is veilig om te zeggen dat het filteren van de ruis van Google Analytics aanzienlijk is - спортмастер груша. U moet regelmatig enkele wijzigingen in uw gegevens aanbrengen en een aantal manieren vinden om de ruis te filteren. Bovendien moet u nagaan welk type verkeer uw site ontvangt en hoe u de kwaliteit ervan kunt behouden. Het maken van een aantal websites is eenvoudig, maar het is veel moeilijker om met veel weergaven om te gaan, en ervoor te zorgen dat uw website kwaliteitsresultaten krijgt. U kunt het ook moeilijk vinden om rekening te houden met accountstructuren en in dit opzicht hulp van iemand nodig hebben. Sommige dingen zijn echter belangrijk voor ons allemaal.

Introductie van Google Analytics-filters

Google Analytics Filters, zoals duidelijk is met de naam, bieden ons een manier om de gegevens te wijzigen en te beperken. Meestal kan dit worden bekeken in de sectie paginaweergaven. Google Analytics heeft een eigen interface om gebruikers in staat te stellen meerdere filters te maken die het meest geschikt voor hen zijn..Elk filter heeft zijn functies en filters. U kunt de specifieke gegevens uitsluiten of opnemen. Bovendien kunt u ook aangepaste filters maken die worden geïmplementeerd op basis van de orders die zijn genoemd in de sectie Segmenten toewijzen.

Ontdoen van ruis met fundamentele filters

Het is belangrijk om filters toe te passen op uw weergaven, omdat deze van invloed zijn op de inkomende en uitgaande gegevens. U kunt de gefilterde bestanden en de set informatie ergens op uw computer herstellen.

Maar voordat u dat doet, moet u de volgende dingen in gedachten houden:

1. Exclusief een intern IP-filter

U moet weergaven van uw organisatie verwijderen om de kwaliteit van uw verkeer te waarborgen. Bijna alle gevestigde bedrijven doen dat en veranderen hun gegevens af en toe. De bezoeken die rechtstreeks vanuit uw kantoor komen, verschillen veel meer van de bezoeken van externe bronnen. U kunt de interne IP-adressen gewoon uitsluiten van de weergave in Google Analytics. Het is ook mogelijk om verschillende filters toe te passen op netwerken met een paar IP-adressen. Als uw website relatief groot is en u de Google Manager-functie gebruikt, moet u stoppen met het verzenden van weergaven naar uw websites die zijn gewijzigd in Google Manager met bepaalde regels en macro's.

2. Kleine letters en een campagnekenmerk

U moet filters met kleine letters op campagnes en hun kenmerken forceren voor kwaliteitsresultaten. Wanneer u een tagparameter gebruikt voor het maken van een aangepaste URL voor de campagne van websites, moet u elke parameter een naam geven op basis van het type doelgroep en het filter dat daarvoor is gemaakt. U kunt bijvoorbeeld een filter een naam geven als LinkedIn en het verkeer rechtstreeks van die sociale mediasite ontvangen.

Conclusie

Dit zijn enkele zeer elementaire filterideeën om van het geluid af te komen. Hopelijk zou u voldoende informatie krijgen van deze ideeën en de kwaliteit en geloofwaardigheid van uw website behouden.

November 29, 2017