Back to Question Center
0

Semalt Expert werkt op soorten zoekwoorden voor SEO

1 answers:

Het is niet verkeerd om te zeggen dat zoekwoorden een cruciale rol spelen in de manier waarop uw inhoud of website in de resultaten van zoekmachines wordt gerangschikt.

Er zijn verschillende soorten trefwoorden, maar de meest voorkomende zijn hieronder besproken door Ross Barber, de Customer Success Manager van Semalt .

Trefwoorden met korte staart

De kortstaart-sleutelwoorden zijn die sleutelwoorden die korte woorden, zinsdelen en varianten omvatten. Ze zijn generieker en beter dan de long-tail-zoekwoorden en kunnen in alle soorten artikelen worden gebruikt. Als iemand bijvoorbeeld schrijft over een schoenenmerk, kan hij het woord 'schoenen' of 'schoeisel' meerdere keren in de tekst schrijven. Als u de toppositie op Google wilt halen, moet u short-tail-zoekwoorden gebruiken in al uw artikelen. Het merendeel van deze zoekwoorden zorgt ervoor dat verkeer van hoge kwaliteit wordt gegenereerd, omdat hun conversieratio lager is dan de doelgerichte zoekwoorden.

Lange staart sleutelwoorden

Anders dan kortere sleutelwoorden, bestaan ​​de lange staartwoorden uit twee tot drie woorden en zijn specifieker en meer op het verkeer gericht. De 'roze schoenen voor dames' is bijvoorbeeld een trefwoord met een lange adem en kan online worden gebruikt door schoenenmerken of schoenenwinkels. Als iemand in zoekmachines typt, zal hij zeker uw pagina's zien als u dit trefwoord nauwkeurig hebt gerangschikt. In vergelijking met de kortstaart-zoekwoorden zijn de long-tail-sleutelwoorden eenvoudig te gebruiken en kunnen ze in verschillende frases worden verdeeld voor betere resultaten. De succespercentages van de lange staart-zoekwoorden nemen aanzienlijk toe als u ze gebruikt in de vorm van fragmenten, zinsdelen en varianten..Zorg ervoor dat u hetzelfde zoekwoord niet in meer dan twee inhoudsitems gebruikt, omdat dit het aantal weergaven van uw site kan verlagen.

Gemerkte zoekwoorden

Merkgerelateerde zoekwoorden zijn die zoekwoorden die al dan niet zinnen van uw bedrijf of merk bevatten. Als iemand op zoek is naar een merk als Apple, typt hij het in de Google-zoekmachine en als u een vergelijkbaar zoekwoord hebt gerangschikt, is de kans groot dat uw website zichtbaar voor hem is. Als u een goede positie in de resultaten van de zoekmachine wilt behalen, moet u merkgerelateerde zoekwoorden gebruiken om uw merkbewustzijn bij de bezoekers te vergroten. Zorg ervoor dat u uitdrukkingen en varianten opneemt met uw merknaam, en uw doel moet zijn nummer één te worden in de zoekresultaten van de zoekmachine.

Trefwoorden zonder merknaam

Zoekwoorden zonder merknamen bevatten geen namen van uw bedrijf. Ze willen meer en meer mensen naar je merk trekken en moeten op een groot aantal op sociale media worden gebruikt. Ze zijn volledig verschillend van de merkwoorden en moeten goed gerangschikt worden zodat steeds meer mensen zich aangetrokken voelen tot uw website.

Uitgelegde sleutelwoorden

Deze sleutelwoorden worden ook wel geografische sleutelwoorden of geografische sleutelwoorden genoemd. Ze bevatten locatienamen en relevante frases. U kunt bijvoorbeeld 'rode schoenen in Londen' schrijven. Hier geeft u uw lezers het idee dat uw bedrijf zich in Londen bevindt en gaat het in rode schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen.

Seizoenswoorden

Seizoensgebonden zoekwoorden zijn die zoekwoorden die worden gebruikt tijdens Kerstmis, Halloween, Pasen of een ander seizoen. Ze worden in die tijd eenvoudig gerangschikt en kunnen ervoor zorgen dat u meer online verkopen krijgt.

Verkeerd gespelde trefwoorden

Verschillende mensen maken spelfouten of typen variaties bij het invoeren van zinnen in zoekmachinevakken. Amerikanen schrijven bijvoorbeeld 'favoriet', terwijl Europeanen en Canadezen het 'favoriet' noemen. U kunt deze verkeerd gespelde zoekwoorden classificeren om veel verkeer naar uw webpagina's te leiden.

November 29, 2017
Semalt Expert werkt op soorten zoekwoorden voor SEO
Reply