Back to Question Center
0

Semalt geeft vijf redenen om nep-verkeer van uw site uit te sluiten

1 answers:

Bent u een contentmarketeer of een website-eigenaar die werkt aan het verbeteren van uw verkoopopbrengsten? Black Friday is een van de beste dagen in het hele jaar die ervoor zorgen dat je omzet omhoog schiet. Statistieken tonen aan dat er meer dan $ 3 miljard aan omzet werd geboekt op Black Friday 2016. Dit jaar zullen de verkoopopbrengsten naar verwachting stijgen tot $ 3,36 miljard, een stijging van 9,4% in vergelijking met vorig jaar.

Elk jaar komen e-commercewebsites meer dan 20 miljoen bezoekers tegen, waarbij 20% van de bezoekers bots en webspiders zijn. Elke inhoudsmarketeer die online diensten aanbiedt, wil graag schone en nauwkeurige gegevens in zijn Google Analytics-rapporten.

Slechte bots kunnen uw verkoop op Black Friday verpesten en uw zoekmachine optimalisatiecampagne in de verkeerde richting sturen - house maker free online. Slechte bots hebben geen invloed op het genereren van inkomsten en verkopen, maar ook op de activiteiten van B2C- en B2B-bedrijven online. Onjuiste bots, intern verkeer en webspiders kunnen een negatieve invloed hebben op uw Google Analytics-gegevens en -rapporten. Alexander Peresunko, de Semalt klantensuccesmanager, presenteert de volgende vijf manieren waarop slechte bots van invloed kunnen zijn op uw verkopen en inkomsten op Black Friday:

1.Onjuiste websiteverslagen

Slechte bots werken om uw GA-gegevens scheef te trekken door het verkeer naar uw site te vervuilen. Op de lange termijn wordt het een beetje hectisch om echt en nepverkeer op het Google Analytics-dashboard van uw website te onderscheiden. Misinterpretatie van gegevens in uw GA-rapporten kan ertoe leiden dat u verkeerde zakelijke beslissingen neemt. Sluit botverkeer uit uw gegevens uit met behulp van de GA-tools om te voorkomen dat u op uw Black Friday drastisch zult vallen in vergelijking met vorig jaar..

2.Vervormde gebruikerservaring

Slechte bots beïnvloeden de e-commercewebsites nadelig door hun algehele prestaties te vertragen. Dit scenario heeft meestal een nadelige invloed op gebruikers die terug klikken na het bezoeken van pagina's met een lage snelheid. Op de lange termijn springen bezoekers naar andere websites om hun aankopen te voltooien.

3. Ghost Carts

Verlatenheid van de winkelwagen is een van de belangrijkste strategieën die door bots worden gebruikt om echte kopers en bezoekers naar kwaadaardige websites te stimuleren. Slechte bots werken om sommige bestellingen op producten te vervangen om te voorkomen dat legitieme bezoekers toegang hebben tot echte producten. Ghostkarren kunnen een negatieve invloed hebben op uw verkoop en opbrengst van Black Friday. Laat slechte bots dit niet van je overnemen. Blokkeer Darodar en bot verkeer van uw e-commerce website door een nieuw filter toe te voegen aan uw site.

4. Nepverkeer

Botverkeer, intern verkeer en pseudo-verkeer kunnen uw Black Friday-verkopen negatief beïnvloeden. Dit betekent dat website-eigenaren en marketingconsultants geloven dat het verkeer naar hun sites echt is. Website-eigenaren moeten oppassen dat ze geen dollars hoeven te betalen voor verkeer dat door slechte bots wordt gegenereerd.

5. Operationele vermoeidheid

Botverkeer vertegenwoordigt meer dan 58% van het verkeer op internet. Gegenereerd intern verkeer en botverkeer kunnen uw website in piekuren verpletteren. Botverkeer kan leiden tot verspilling van dollars en tijd. Bereik meer verkopen en inkomsten op uw Black Friday door ongewenst verkeer van uw website te blokkeren.

Botverkeer kan een negatieve invloed hebben op de inkomstengeneratie en -groei van uw website. Zorgen dat u schone en nauwkeurige gegevens over uw Google Analytics bereikt, is van het grootste belang. Vermijd onnodige betalingen aan spammers door nepverkeer op uw website uit te sluiten.

November 29, 2017