Back to Question Center
0

Semalt: hints voor het gebruik van geavanceerde segmenten op uw Google Analytics

1 answers:

Marketingconsulenten, online marketeers en ontwikkelaars van webcontent werken aan het realiseren van schone gegevens aan het einde van hun campagne. Een onjuiste beoordeling van uw Search Engine Optimization-gegevens kan leiden tot een drastische daling van uw Google-ranglijst. Verdedig uw concurrenten die dezelfde productlijn in de marktsector aanbieden door geavanceerde segmenten te gebruiken om referrerspam te blokkeren en botverkeer dat op uw website wordt gegenereerd door spammers en kwaadwillende spammers met als doel sluipende bedreigingen voor uw website - moisture shrink on wheat.

Artem Abgarian, de Senior Customer Success Manager van Semalt , deelt zijn ervaring en onthult een aantal nuttige kwesties in dit verband.

De afgelopen weken hebben meer dan 20% van de B2B- en andere kleine bedrijven die actief zijn op de online platforms te maken gehad met uitdagingen als gevolg van de impact van referrerspam en intern verkeer op hun website. Het filteren van gegevens met de juiste statistieken is erg belangrijk om te voorkomen dat de links en het externe verkeer op uw website worden uitgefilterd.

Hoe filteren geavanceerde segmenten ongewenste gegevens?

Geavanceerde segmenten worden ontwikkeld door de nieuwste heuristische technologieën en helpen marketeers ongewenste verkeersgegevens te filteren met behulp van de beschikbare voortgangsmetingen. Als eigenaar van een website kunt u geavanceerde segmenten gebruiken om referrerspam uit te sluiten en een reeks IP-adressen die uw Google Analytics-rapporten scheeftrekken. Wees een stap voor op je concurrenten en scoor hoog in de Google-algoritmen door in realtime verse en originele inhoud aan je publiek aan te bieden..

Geavanceerde segmenten bieden u een extra optie om uw gegevens te begrijpen in vergelijking met de hoofdinterface. Een client die geavanceerde segmenten gebruikt, kan traceren waar echt verkeer vandaan kwam in vergelijking met de rapportage-interface die alleen informatie biedt over statistieken.

Soorten geavanceerde segmenten aangeboden door Google

Google biedt online marketeers en marketingconsultants 13 segmenten om een ​​evaluatie uit te voeren en het juiste recht voor hen te selecteren. Deze bezoeken omvatten betaald zoekverkeer, niet-betaald zoekverkeer, direct verkeer, mobiel verkeer, tabletverkeer, verwijzingsverkeer, enzovoort. Deze standaard geavanceerde segmenten geven marketeers de mogelijkheid om de belangrijkste bronnen van hun verkeer te lezen en te begrijpen.

Als marketeer kunt u ook een nieuw segment maken dat aan uw taakspecificaties voldoet. Klik op 'Geavanceerde segmenten' boven aan uw scherm en selecteer de knop 'Nieuw aangepast segment'. Sla het nieuw gemaakte segment op en pas het toe op uw Google Analytics-profielen voor volledige implementatie.

Gevolgen van gegevensvergelijking voor uw Google Analytics-gegevens

Geavanceerde segmenten bieden marketeers en website-eigenaren de mogelijkheid om gegevens te vergelijken en effectieve technieken te bedenken voor het raken van hun doelmarkten. Volgens Search Engine Optimization-experts kunnen klanten een vergelijking maken van maximaal vier segmenten tegelijkertijd. Geavanceerde segmenten spelen een cruciale rol bij het vergelijken van de impact van organisch zoeken en betaald zoeken op SEO-campagnes.

Verwijzingsspam en intern verkeer hebben de activiteiten van online bedrijven in gevaar gebracht. Neem de leiding over uw website door geavanceerde segmenten te gebruiken om ongewenste gegevens en spam met betrekking tot uw Google Analytics-rapport uit te sluiten. Genereer het juiste verkeer naar uw website en ondervind enorm veel succes in uw campagne door de hierboven beschreven feiten over uw campagne uit te voeren.

November 29, 2017