Back to Question Center
0

Semalt: hoe en waarom taalspam blokkeren in Google Analytics en WordPress

1 answers:

Het is erg irritant voor WordPress- en Google-gebruikers om spamverkeer en valse weergaven op hun webpagina's te krijgen. Het kost veel tijd om filters te maken en te activeren, en de meeste mensen weten niet eens hoe ze ongewenste verkeersbronnen op het internet moeten blokkeren. Velen van hen hebben de gewoonte om verwijzingsspam aan te pakken, want het is een van die dingen die onze sites maandenlang hebben geteisterd - stoff baumwolle.

In de afgelopen paar weken zijn echter een aantal nieuwe technieken en strategieën geïntroduceerd om spam op internet te verwijderen. Ivan Konovalov, een toonaangevende specialist van Semalt , heeft ze in dit artikel besproken. Laten we, voordat we beginnen, een beetje praten over taalspam.

Inleiding tot taalspam

Verwijzingsspam betekent dat u uw reputatie en de positie van uw site in de resultaten van de zoekmachine verwoest. Taalspam daarentegen is een techniek die door spammers wordt gebruikt voor het promoten van hun eigen websites en sociale mediaprofielen. Enkele voorbeelden van taalspam zijn Reddit, lifehack, moederbord en thenextweb. De spammers krijgen hun sites geregistreerd op deze platforms en sturen valse weergaven naar uw sites in een groot aantal. Ze beogen de rangschikking van uw site te vernietigen en krijgen goede rangen op het internet.

Blokkering van bloktaal

Een van de belangrijkste redenen voor het blokkeren van taalspam is dat dit de rangschikking van uw site in de resultaten van de zoekmachine kan vernietigen..Zelfs als je witte hoed SEO hebt gedaan en veel tijd hebt besteed aan het schrijven van je artikelen, kan de taalspam je bederven en alles vernietigen in een mum van tijd. Het is misschien niet mogelijk voor iedereen om ze te filteren in Google Analytics, en daarom moet je ze verwijderen of handmatig blokkeren.

Taalspam blokkeren in Google Analytics

Er zijn een paar opties om te onthouden als u taalspam in Google Analytics en WordPress wilt blokkeren. De eenvoudigste en handigste manier is om een ​​WordPress-plug-in te installeren. Als alternatief kunt u het volgende proberen:

# 1. Filters maken om taalspam te blokkeren

De eerste optie is om filters te bouwen voor het blokkeren van taalspam in Google Analytics. U kunt veel filters maken op basis van uw vereisten en de gegevens uitsluiten en wijzigen. U kunt de verdachte IP-adressen blokkeren om de veiligheid van uw site op internet te waarborgen. Een andere manier is om directories, submappen en witte-verkeersbronnen te maken en alle onbekende bronnen te blokkeren.

# 2. Gebruik geavanceerde segmenten

U kunt de taalspam gemakkelijk blokkeren met behulp van geavanceerde segmenten. Het is een andere geweldige manier om spam te verwijderen in Google Analytics, maar deze optie werkt alleen als u over een aantal historische gegevens beschikt. Het is een veiligere optie dan het maken van filters en helpt bij het wijzigen van de gegevens in uw Google Analytics. Je moet gewoon alles deactiveren en alle informatiebronnen waarop je geen vertrouwen hebt. Als u echter afzonderlijke filters voor verschillende IP-adressen hebt gebruikt, moet u segmenten voor alle filters maken in het gedeelte Beheer van uw Google Analytics.

# 3. Gebruik lijsten van derden

Het blokkeren van taalspam met lijsten van derden is mogelijk. Dat kan tijdrovend zijn, maar de resultaten zijn altijd geweldig. U moet uw filters en segmenten regelmatig bijwerken om ervoor te zorgen dat u de meest nauwkeurige gegevens op internet ontvangt.

November 29, 2017