Back to Question Center
0

Semalt: Hoe herken je Black Hat SEO-tactieken

1 answers:

Black hat SEO is een reeks procedures die we gebruiken om de positie van een website in een zoekmachine te verbeteren. Het is in strijd met de algemene voorwaarden van Google, Bing en Yahoo. In plaats daarvan is witte hoed SEO een veilig proces en helpt het je om meer geloofwaardigheid op het internet te hebben.

Deze term is ontstaan ​​in Hollywood-films om onderscheid te maken tussen een goed persoon en een slechterik. De slechte karakters droegen vroeger zwarte hoeden, terwijl de goede mensen altijd witte hoeden droegen.

Michael Brown, een vooraanstaande specialist van Semalt , verzekert dat het meest recent Black Hat SEO een groot probleem voor de webmasters is geworden - school metal tables. Het wordt vaak gebruikt door de computer hackers en spammers. Door dit proces creëren ze problemen voor website-eigenaren, kapen ze je apparaten en voeren ze onethische acties online en offline uit.

Het is belangrijk om te begrijpen dat het implementeren van de black hat SEO-technieken en -strategieën ervoor kan zorgen dat uw website wordt verbannen uit de zoekresultaten van de zoekmachine. Daarom zou u alleen hoogwaardig verkeer moeten ontvangen en alleen aandacht moeten besteden aan SEO-strategieën met witte hoed.

Inleiding tot Black Hat SEO

Black hat SEO is een techniek die is afgekeurd door de zoekmachines en nog steeds door veel webmasters wordt gebruikt om de positie van hun sites te verbeteren. Deze werkwijzen zijn niet gelijk aan de algemene voorwaarden van Google, Yahoo en Bing en kunnen de gewenste resultaten gedurende hun hele leven niet garanderen. Er zijn veel tips en ideeën gepresenteerd om te voorkomen dat webmasters Black Hat SEO gebruiken. Raadpleeg de richtlijnen voor webmasters van Google, de richtlijnen voor webmasters van Bing en de richtlijnen voor webmasters van Yahoo om een ​​idee te hebben van wat black hat-SEO is en hoe u ervan af kunt komen. Vermijd betaalde zoekmachines om de veiligheid van uw site online te waarborgen.

Hoe herkent u zwarte hoed SEO-tactieken?

De meest voorkomende SEO-praktijken die kunnen worden gebruikt om uw SEO-praktijken te identificeren, zijn dubbele inhoud, artikelautomatisering, doorway-pagina's, verborgen links en ankertekst, stuffing van zoekwoorden, negatieve SEO, rapportage van uw concurrenten zonder enige reden, sluipende omleiding, cloaking, linkschema, onverstandige gastposting en linkmanipulatie. Ook moet u uw artikelen niet herzien, niet kiezen voor linknetwerken, linkwielen en boerderijen koppelen, en op grote schaal fragmentmarge-spamming voorkomen. Er is onthuld dat het spammen van reacties, een geautomatiseerde zoekopdracht naar Google, het willekeurig maken van subdomeinen en het maken van pagina's met verdacht gedrag verboden is door de zoekmachines. Je moet niet betrokken raken bij activiteiten zoals virussen, phishing, malware en Trojaanse paarden, omdat deze allemaal onderdeel zijn van Black Hat SEO.

Zwarte hoed met rapportage SEO

Als u bij deze activiteit bent betrokken, krijgt u nooit het gewenste resultaat. En als je ziet dat iemand anders betrokken is bij Black Hat SEO, wil je dit misschien melden. Als u niet rapporteert, kan uw website worden aangevallen door kwaadaardige hacks, negatieve SEO-campagnes en spammende links. Het is dus belangrijk om aan Google te rapporteren om ervoor te zorgen dat uw site geloofwaardig is op het internet.

Moet u Black Hat SEO vermijden?

Het is waar dat Black Hat SEO uw site een goede rangorde in de zoekresultaten van zoekmachines geeft, maar dit is een illegale praktijk en kan ervoor zorgen dat uw site een leven lang wordt verbannen. Er is een succes op korte termijn wanneer uw verkeer wordt verhoogd, maar Google past veel straffen op dergelijke websites toe en het is mogelijk dat u niet geconfronteerd wordt met de verwoestende effecten ervan. Het betekent zwarte hoed SEO-technieken zijn niet geschikt voor u als u een leven lang een onderneming wilt leiden.

November 29, 2017