Back to Question Center
0

Semalt: hoe u een site kunt blokkeren zodat deze niet wordt weergegeven in sommige Google-zoekresultaten

1 answers:

De typische surfervaring op het internet bevat meestal veel spamlinks. Een ouder wil bijvoorbeeld inhoud voor volwassenen blokkeren in situaties waarin kinderen toegang hebben tot internet. In andere browsegevallen moet u mogelijk vervelende resultaten uit uw zoekresultaten verwijderen. In veel gevallen moet u misschien leren hoe sommige websites worden geblokkeerd voor weergave op uw pagina's met zoekresultaten van Google - palline colorate playground.

Michael Brown, een ervaren specialist van Semalt , zorgt ervoor dat het mogelijk is om deze sites handmatig te blokkeren met de voorkeuren van het Google-account. Na enkele updates heeft Google deze functie opgenomen om uw irritatie te verminderen. U kunt eerder bezochte pagina's filteren op uw pagina's met zoekresultaten.

Om van deze functie te genieten, moet u een Google-account maken. Als u een account heeft beoordeeld, gaat u naar de website die u in de weergave uit het zicht wilt blokkeren. In eerste instantie ziet u mogelijk geen blokoptie op uw Google-zoekweergavepagina. Dit komt omdat Google niet wil dat dit de eerste indruk van een gebruiker is. Google wil dat je een betere ervaring hebt en daarom kiezen ze ervoor om deze optie te verbergen. Bovendien kunnen mensen terugkeren naar hun verberglijst vanuit de voorkeuren van hun Google-account.

Ga naar het domein van de website die u moet blokkeren in de zoekresultaten. Vanuit deze blokmenufunctie kunt u naar Google gaan en voorkomen dat een volledig domein wordt weergegeven op het zoekresultaat van een gebruiker..In andere gevallen kan het nodig zijn om een ​​hele site te blokkeren. In dit geval kunt u de websites 'block all example.com' toepassen. Je kunt ook naar de geblokkeerde resultaten van de show navigeren om deze sites te bekijken. Vanaf hier heeft u de mogelijkheid om de geblokkeerde websites te beheren of beheren.

Om naar dit menu te gaan, logt u in op uw Google-account en doorzoekt u uw zoekopdracht. Ga naar de manager 'Beheer geblokkeerde websites' via zoekinstellingen. Vanaf hier kunt u naar instellingen gaan en uw geblokkeerde websites beheren. U kunt een website vanaf hier deblokkeren.

Sommige gebruikers kunnen het gebruik van browser-extensies gebruiken om het websiteverkeer te besturen . In deze gevallen hebben mensen de neiging om aspecten zoals de BlockSite-extensie te gebruiken om het gedrag te beheersen. Bovendien kan men ook een wachtwoord instellen om de manier te bepalen waarop mensen de browser gebruiken. Dit kan voorkomen dat een persoon een andere configuratie in de browser instelt.

Conclusie

In sommige gevallen is het essentieel om sommige zoekresultaten te blokkeren zodat ze niet op de Google-zoekpagina worden weergegeven. Deze zoekresultaten komen en maken de hele web-browse-ervaring vermoeiend, vooral als u dezelfde trefwoorden gebruikt om de zoekresultaten te beheren. In andere gevallen kunnen mensen functies voor ouderlijk toezicht van een computerbrowser moeten gebruiken. Dit SEO-artikel kan je leren hoe je een website blokkeert in de zoekresultaten van Google. U kunt vervelende zoekresultaten voorkomen die zich blijven herhalen voor verschillende zoekwoorden die voornamelijk voorkomen in uw zoekopdrachten. U kunt ook een blokklist voor websites instellen voor websites die u niet wilt via uw Google-zoekconsole.

November 29, 2017